You are here: Home » Beauty » The Coucou Club lanceert nieuwe producten

The Coucou Club lanceert nieuwe producten

geschreven door Constance

De koude wintermaanden komen dichterbij en voordat je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur! En speciaal voor de December cadeaumaand heeft The Coucou Club een aantal nieuwe producten gelanceerd.


De nieuwste Coucou beautytool lancering (eind oktober beschikbaar), de Coucou Cryo Set omarmt het eeuwenoude ritueel van cryotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van koude temperaturen om de bloedcirculatie en de lymfedrainage te stimuleren. In ca.1700 zou de Russische keizerin Catharina de Grote al elke ochtend ijsblokjes op haar gezicht, hals en decolleté aanbrengen om haar huid te laten stralen. Deze DIY versie van de professionele cryo facial anno 2021 is nu ook in je eigen badkamer beschikbaar en bestaat uit een Cryo Gua Sha en een Cryo Roller met spikes en is gemaakt van 100% roestvrij staal: stevig, antibacterieel en bovenal van nature koud. De Coucou Cryo Roller en Gua Sha brengen de natuurlijke processen van de huid op gang. De koude massage bevordert de collageenproductie waardoor fijne lijntjes verminderen, stimuleert de bloedcirculatie die zorgt voor een stralende glow en stimuleert de afvoer van giftige stoffen (lymfedrainage) die vochtophoping, wallen en donkere kringen vermindert. Tot slot heeft de koude therapie een kalmerend effect op de huid, minimaliseert het uiterlijk van vergrote poriën en vermindert de olieproductie en (onderliggende) ontstekingen van de huid.

Gebruik de kleine roller in de ochtend om wallen onder de ogen en donkere kringen te verminderen. De grote roller masseert met de ‘spikes’ dieper in de huid om celvernieuwing te bevorderen, zonder de bovenste huidlaag schade toe te brengen. Zo kan deze worden gezien als een hygiënisch alternatief voor microneedling. Omdat de huid door de massage met de spikes wat rood kan worden doordat bloed naar het oppervlakte komt, adviseren we deze massage in de avond toe te passen. Tip: Bewaar de Coucou Cryo Set in de koelkast voor de ultieme ice facial. Celebrities als Irina Shayk en Jennifer Aniston zweren al bij de effecten van de skin icing TikTok trend in de ochtend.

Na de zeer succesvolle lancering van de roze Coucou Fluffy Slippers, was het duidelijk: er moest en zou een matchende outfit komen met dezelfde fluffy, super comfy en head-turning look & feel.

Het moment is nu eindelijk daar, de merch lijn COUCOUTURE is uitgebreid met de perfecte lila Coucou Fluffy Suit op tijd voor de koude snuggle maanden! De velour-achtige broek en trui zorgen er niet alleen voor dat je er zelf warmpjes bij zit, de stof is zo heerlijk zacht en aaibaar dat het 100% kroelen wordt deze winter! Perfect voor tijdens je at-home Coucou Spa, extreme lounging weekenders, mirror selfies en elk ander moment van de dag; van hond uitlaten tot naar de supermarkt!
Style fashionably met matching Coucou Headband en de Coucou Fluffy Slippers (die binnenkort ook in het lila verkrijgbaar).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com