You are here: Home » Eten & koken » Coravin Sparkling, speciaal voor mousserende wijn!

Coravin Sparkling, speciaal voor mousserende wijn!

geschreven door Constance

Jullie weten het, ik ben fan van de producten van Coravin. Maar de huidige producten waren alleen geschikt voor ‘stille’ wijnen. Maar daar komt verandering in want het Coravin Sparkling wijnsysteem is dé oplossing voor het bewaren van geopende mousserende wijn, voor een periode van minimaal twee weken.

Coravin Sparkling kan zowel in de horeca als bij jou thuis gebruikt worden. Het systeem werkt als volgt; je opent de fles en wanneer klaar bent met inschenken, plaats je de Sparkling Stopper op de fles en daarna zet je hem vast met de vergrendelingshendel. Daarna gebruik je het Sparkling systeem om de fles te vullen met de Coravin Pure Sparkling CO2, zodat de bubbels in de wijn niet ontsnappen. Om het volgende glas in te schenken, verwijder je voorzichtig de stop en schenk je de gewenste hoeveelheid in.

Wanneer je klaar bent, bevestig je de Sparkling Stopper opnieuw, en breng je de fles met stopper opnieuw op de gewenste druk met het Sparkling systeem. Het Coravin Sparkling Systeempakket bevat één Sparkling systeem, twee Sparkling Stoppers, vier Coravin Pure Sparkling CO2 Capsules en twee beschermende flessenhoezen.

De universele Sparkling Stopper heeft een interne klem die zichzelf aanpast om veilig te passen op alle standaard 750 ML en magnum 1.5L flessen, zelfs de karakteristieke flessen van gerenommeerde luxe champagneproducenten, waardoor hij echt universeel compatibel is. De Sparkling Charger, waarvoor patent is aangevraagd, maakt gebruik van CO2 capsules om koolzuurgas in de fles te injecteren via de Sparkling Stopper om de fles te vullen.

Met het Coravin Sparkling systeem blijft de consumptie van Champagne, Prosecco, Cava en andere mousserende wijnen niet langer beperkt tot bijzondere gelegenheden. Vanaf nu is iedere dag een goed moment om mousserende wijn te drinken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com