You are here: Home » Accessoires » Laat je huis veilig achter tijdens de feestdagen

Laat je huis veilig achter tijdens de feestdagen

geschreven door Constance

Er worden alweer volop plannen gemaakt voor de komende feestdagen. Na een jaar vol restricties kijken we daar echt naar uit. De vraag is natuurlijk vieren we het thuis of toch een vakantie in binnen- of buitenland.

Maar of je lang of kort weggaat met de feestdagen, de kans op een inbraak is altijd aanwezig. Het risico op een inbraak kan je al heel snel verminderen als je de onderstaande tips ter harte neemt.

Top 6 – Niet thuis? Laat je huis veilig achter!

  • Zorg voor verlichting, binnen en buiten! En het is helemaal top als de lampen op verschillende tijden aan en uit gaan.
  • Vraag een buurman om de brievenbus te legen, want een volle brievenbus is een signaal dat er niemand thuis is.
  • Een goed idee is het op verschillende tijden open en sluiten van gordijnen. Je kunt altijd je buren vragen om dit te doen.
  • Vraag buren of buurtgenoten om hun auto bij je voor de deur te parkeren of op de oprit.
  • Bewaar waardevolle spullen niet op één plek en vermijd zichtbare kluizen.
  • Helemaal een goed idee is een installatie van een alarmsysteem voor de beveiliging van je huis. Bij voorkeur een systeem dat is aangesloten op een meldkamer. Want in geval van een (poging tot) inbraak wordt er dan gelijk actie ondernomen. En na je vakantie zorgt zo’n systeem ook voor de veiligheid van je gezin. Bij onraad, zoals brand of inbraak, gaat er altijd een melding naar de centrale. Ook als je niet thuis bent.

Ben je benieuwd welk alarmsysteem voor jouw huis & gezin geschikt is? Verisure heeft verschillende alarmsystemen die gekoppeld zijn aan de meldkamer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com