You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Urban Arrow is 10 jaar geworden en viert dit met de Family Anniversary bakfiets

Urban Arrow is 10 jaar geworden en viert dit met de Family Anniversary bakfiets

geschreven door Constance

Urban Arrow is jarig (ze zijn 10 jaar geworden) en speciaal voor deze gelegenheid introduceren zij de Urban Arrow de Family Anniversary bakfiets en brengt Urban Arrow ook het boek ‘Drive Change | a decade of cargo bikes’ uit.

Op het eerste gezicht lijkt de Family Anniversary op het allereerste model dat Urban Arrow ooit heeft gemaakt. Vooral de kleur van ruw geborsteld aluminium wekt die indruk. De Family heeft in tien jaar echter meerdere design-iteraties gekend en is nu beter uitgewerkt dan ooit tevoren en is vanaf nu, exclusief, in Europa te koop.

Zo wordt de Family Anniversary standaard geleverd met onder meer:

  • Bosch Cargo Line Gen 4, 250W – max 85 Nm motor
  • Bosch 500Wh accu
  • Bosch NYON Display
  • enviolo AUTOMATIQ 3.0 Heavy Duty versnellingsnaaf – NYON integrated
  • Supernova M99 TL2 PRO met remlicht
  • Supernova V521S voorlicht
  • Brooks Cambium zadel 
  • Cane Creek Thudbuster geveerde zadelpen

Het jubileumboek is voor, door en met de Urban Arrow community gemaakt. Het boek inspireert en activeert anderen om over te stappen op de elektrische bakfiets. Het boek vertelt de verhalen van de eerste pionierende dealer tot en met het gezin dat is opgegroeid met een Urban Arrow. Het illustreert de fiets van idee tot productie en toont hoe klanten wereldwijd genieten van hun bakfiets en de bijbehorende lifestyle. Dit unieke boek krijg je bij aankoop van de Urban Arrow Family Anniversary bakfiets en is te koop via het Instagram account van Urban Arrow.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com