Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
ladygadgets

Wil je een Babboe elektische bakfiets testen

Ben je van plan om een elektrische bakfiets aan te schaffen maar wil je deze eerst wel even proberen? Dan ben je niet de enige want steeds meer ouders hebben interesse om een (elektrische) Babboe bakfiets te testen.

Daarom heeft Babboe op 1 februari jl. het Try my Babboe ambassadeursplatform gelanceerd waardoor geïnteresseerde ouders een testritje kunnen maken bij Babboe-klanten in heel Nederland. Jaarlijks organiseert Babboe meer dan 100 testmomenten om ouders kennis te laten maken met het fietsen op een Babboe. Door de komst van Try my Babboe is het nog eenvoudiger om vrijblijvend een bakfiets te testen.

De afgelopen maanden hebben enthousiaste Babboe-klanten zich aangemeld als ambassadeur bij Babboe. Deze ambassadeurs zijn bereid hun tijd en Babboe beschikbaar te stellen voor het maken van een proefrit. Van Zeeland tot Friesland en van Twente tot Zuid-Limburg, Babboe is nu vertegenwoordigd door meerdere ambassadeurs per regio. Zonder tussenkomst van Babboe vindt er een proefrit plaats tussen één van de ambassadeurs en geïnteresseerden.

De aanschaf van een bakfiets is geen alledaagse aankoop en tijdens testdagen test je het verschil tussen een tweewieler of een driewieler. Na de testrit schrijft de proefrit aanvrager een review over het testritje. en de Babboe-eigenaar wordt beloond op basis van deze review.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?