You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Wil je een Babboe elektische bakfiets testen

Wil je een Babboe elektische bakfiets testen

geschreven door Constance

Ben je van plan om een elektrische bakfiets aan te schaffen maar wil je deze eerst wel even proberen? Dan ben je niet de enige want steeds meer ouders hebben interesse om een (elektrische) Babboe bakfiets te testen.

Daarom heeft Babboe op 1 februari jl. het Try my Babboe ambassadeursplatform gelanceerd waardoor geïnteresseerde ouders een testritje kunnen maken bij Babboe-klanten in heel Nederland. Jaarlijks organiseert Babboe meer dan 100 testmomenten om ouders kennis te laten maken met het fietsen op een Babboe. Door de komst van Try my Babboe is het nog eenvoudiger om vrijblijvend een bakfiets te testen.

De afgelopen maanden hebben enthousiaste Babboe-klanten zich aangemeld als ambassadeur bij Babboe. Deze ambassadeurs zijn bereid hun tijd en Babboe beschikbaar te stellen voor het maken van een proefrit. Van Zeeland tot Friesland en van Twente tot Zuid-Limburg, Babboe is nu vertegenwoordigd door meerdere ambassadeurs per regio. Zonder tussenkomst van Babboe vindt er een proefrit plaats tussen één van de ambassadeurs en geïnteresseerden.

De aanschaf van een bakfiets is geen alledaagse aankoop en tijdens testdagen test je het verschil tussen een tweewieler of een driewieler. Na de testrit schrijft de proefrit aanvrager een review over het testritje. en de Babboe-eigenaar wordt beloond op basis van deze review.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com