Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
ladygadgets

Test; Cellularline Total View selfiestick

Ik ben een kneus in het maken van selfies want ik krijg of een onderkin, of ik zie eruit alsof ik heel ziek ben dus voor mijzelf is een selfie maken een kleine ramp en dan heb ik het er nog niet eens over dat mijn arm vaak te kort is. 🙂 Dus toen ik werd gevraagd om de Cellurline Total View Selfiestick (in het roze) te testen was ik ben best wel nieuwsgierig, want een selfiestick is een selfiestick, toch?

Niets is minder waar want de Total View heeft aan de achterkant een kleine spiegel en hierdoor kan je een HD selfie maken, en dat doe je door de ‘gewone’ camera aan de achterkant van je toestel. Natuurlijk kan je ook de classic selfie maken (met de camera aan de voorkant) en tenslotte kan je zelfs een portret selfie maken en dat doe je door je telefoon verticaal te plaatsen in de houder. En je kan mbv. de spiegel precies of je hele vrienden-/vriendinnengroep op de foto staat.

En je kan ook, als je het bijgeleverde snoertje verbindt met je toestel, gebruik maken van de afstandsbedieningsknop in het handvat en dat is extra handig bij het maken van een video.

Conclusie; in 1e instantie was dit een accessoires waarvan ik dacht; ‘echt, een selfiestick? Wat is daar nu voor iets nieuws aan?’ Maar na gebruik kan ik niet anders zeggen, hij werkt top. Maar mijn selfies zijn nog steeds niet voor publicatie geschikt, en dat ligt niet aan de Total View stick, maar aan mezelf. 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?