Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Catrice HD Active Performance Primer Test; Catrice HD Active Performance Primer
  • CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
shoppen

Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops

Het Catrice testpakket zat ook de Catrice Golden Dust Highlighter Drops. En de lichtreflecterende pigmenten in de Highlighter Drops geven je huid een mooie gouden glans en de drops zijn licht en gemakkelijk uit te smeren. Nu is dit ook product dat ikzelf nooit zo snel zou kopen en ik ben dan ook erg benieuwd naar het (eind)resultaat en hoe gemakkelijk je een mooie ‘gouden’ glans krijgt.

Catrice Beauty Tip;
De highlights zien er het mooist uit wanneer je make-up op het gezicht egaal is, maw. laat de foundation eerst haar werk doen. Breng voor een ‘wow-glow’ de drops aan op de individuele delen van het gezicht en masseer ze lichtjes in met je vingers. Of breng bijvoorbeeld een beetje highlighter aan op de cupidoboog van de lippen, omdat dat je lippen voller doet lijken. En vergeet niet om goed te blenden, voor een natuurlijke ‘glow’.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?