You are here: Home » Beauty » Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops

Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops

geschreven door Constance

Het Catrice testpakket zat ook de Catrice Golden Dust Highlighter Drops. En de lichtreflecterende pigmenten in de Highlighter Drops geven je huid een mooie gouden glans en de drops zijn licht en gemakkelijk uit te smeren. Nu is dit ook product dat ikzelf nooit zo snel zou kopen en ik ben dan ook erg benieuwd naar het (eind)resultaat en hoe gemakkelijk je een mooie ‘gouden’ glans krijgt.

Catrice Beauty Tip;
De highlights zien er het mooist uit wanneer je make-up op het gezicht egaal is, maw. laat de foundation eerst haar werk doen. Breng voor een ‘wow-glow’ de drops aan op de individuele delen van het gezicht en masseer ze lichtjes in met je vingers. Of breng bijvoorbeeld een beetje highlighter aan op de cupidoboog van de lippen, omdat dat je lippen voller doet lijken. En vergeet niet om goed te blenden, voor een natuurlijke ‘glow’.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com