Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops Test; Catrice Golden Dust Highlighter Drops
  • CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers CATRICE Lash! Boom! Bang! kunstwimpers
  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
shoppen

Test; Catrice HD Active Performance Primer

Een ander Catrice product dat in mijn voorjaarstestpakket zat is de Catrice HD Active Performance Primer.

Dit is een doorzichtige, vloeibare primer met SPF 30 en hiermee kan je sporten én shoppen. Deze primer bereidt je huid voor op vloeibare- en stick foundations en zorgt ervoor dat deze langer blijven zitten. De zweet- en waterproof textuur overtuigt met een instant soft-focus effect, minimaliseert de poriën en creëert de perfecte basis voor de make-up én is veganistisch.

Wat doet een primer preceis? Een primer is de perfecte basis voor een lang houdende make-up look en bedekt in een oogwenk kleine imperfecties als vergrote poriën of vlekjes. Breng (slechts) de hoeveelheid ter grootte van een erwtje met de vingers aan over het gehele gezicht (of bepaalde delen van je gezicht) en masseer de primer zachtjes in je huid. En een lip- of concealer kwastje kan worden gebruikt om de kleinere delen te bedekken en daarna breng je de rest van je gezichtsmake-up aan zoals je gewend bent.

Nu gebruik ik normaal gesproken geen primer dus ik ben erg benieuwd naar het gebruik, resultaat en de houdbaarheid van mijn make-up.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?