You are here: Home » Beauty » Test; Catrice HD Active Performance Primer

Test; Catrice HD Active Performance Primer

geschreven door Constance

Een ander Catrice product dat in mijn voorjaarstestpakket zat is de Catrice HD Active Performance Primer.

Dit is een doorzichtige, vloeibare primer met SPF 30 en hiermee kan je sporten én shoppen. Deze primer bereidt je huid voor op vloeibare- en stick foundations en zorgt ervoor dat deze langer blijven zitten. De zweet- en waterproof textuur overtuigt met een instant soft-focus effect, minimaliseert de poriën en creëert de perfecte basis voor de make-up én is veganistisch.

Wat doet een primer preceis? Een primer is de perfecte basis voor een lang houdende make-up look en bedekt in een oogwenk kleine imperfecties als vergrote poriën of vlekjes. Breng (slechts) de hoeveelheid ter grootte van een erwtje met de vingers aan over het gehele gezicht (of bepaalde delen van je gezicht) en masseer de primer zachtjes in je huid. En een lip- of concealer kwastje kan worden gebruikt om de kleinere delen te bedekken en daarna breng je de rest van je gezichtsmake-up aan zoals je gewend bent.

Nu gebruik ik normaal gesproken geen primer dus ik ben erg benieuwd naar het gebruik, resultaat en de houdbaarheid van mijn make-up.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com