You are here: Home » Beauty » Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara

Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara

geschreven door Constance

De Catrice Glam & Doll mascara’s zijn razend populair, en dat is terecht want je krijgt ‘value for money’! En deze mascara’s zijn regelmatig tot vaak uitverkocht. Maar de Glam & Doll mascara’s hebben er een nieuw zusje bijgekregen waarbij je wimpers niet alleen een mooi volume krijgen maar je wimpers worden ook nog eens stimuleert om te gaan groeien. Maw. de ultieme 2-in-1 mascara. En ik ga deze mascara voor jullie testen.

Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara verdubbelt in slechts 6 weken het volume van de natuurlijke wimpers en je krijgt ook nog een mooi volle wimpers én deze mascara is veganistisch.

Catrice heeft ook nog een handige beauty tip voor je;
Voor een geweldig volume plaats je het borsteltje dichtbij de wimperlijn en breng je de kleur aan op de wimpers met zigzag bewegingen. Breng de mascara aan tot het einde van je wimpers om je wimpers er lang en expressief uit te laten zien. Dit kun je meerdere keren herhalen. Dan is het tijd voor de onderste wimperhaartjes. Gebruik hiervoor de tip van het borsteltje, zodat je niet teveel kleur aanbrengt. Breng lichtjes poeder aan onder het oog om eventuele vlekken te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com