You are here: Home » Accessoires » Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’

Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’

geschreven door Constance

De nieuwe lente-/zomercollectie Soulwear van Rituals combineert de allure van de oosterse oudheid met de hedendaagse luxe van home-, yoga- en slaapkleding. De collectie bestaat uit heldere lentekleuren, met de hand getekende dessins en kleurrijke prints met Aziatische symbolen die je inspireren om volledig tot rust te komen. De hoogwaardige stoffen zijn licht, fris en ademend en voelen aan als een tweede huid. Kleed je in een stijlvolle, comfortabele outfit, voor een yogasessie, relaxmoment op de bank of goede nachtrust.

De nieuwste innovatie van Rituals binnen de Soulwear-collectie is de natuurlijke en naadloze yogakleding. Deze is gemaakt van katoen, dat met het lichaam meebeweegt en voldoende vrijheid geeft voor alle yogaposes. De yogakleding biedt ultiem comfort en geeft ondersteuning als technische sportkleding met een elegant ontwerp.

Naast katoen wordt er in de Soulwear-collectie gebruik gemaakt van TENCEL Lyocell; een milieuvriendelijke, ultrazachte stof. De vezel van deze stof is gemaakt van gecertificeerd hout afkomstig van bomen uit bossen die duurzaam worden beheerd. Door de collectie uit te breiden met naadloze yogawear met innovatieve details biedt Rituals alles wat nodig is om comfortabel en in stijl yoga te beoefenen. Combineer de Sierra yogalegging met de Mandala yogatop of Ziyi yogabeha voor een complete look. De set is verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart.

In de yogagarderobe kan de Missu yogalegging niet ontbreken. Deze heeft een kleurrijk Japans dessin van bloemen en een pauw. De legging is uitstekend te combineren met de Zixu yogatop in mauve en antraciet en de Li top voor een sportieve en luxe look.

De materialen in de collectie slaapkleding zijn comfortabel en elegant. Ze voelen zacht op de huid, zodat je ‘s ochtends fris wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag. Laat je meevoeren naar de lente in Japan met de Goji kimono, gemaakt van ultrazacht viscose. De kimono heeft een kleurrijk bloemendessin en voelt uiterst comfortabel aan. Het heeft korte mouwen, een bijpassende tailleband en een klassiek silhouet tot de enkel. De bijpassende Gola nachtjapon en het Padauk oogmasker maken de look af.

De homewear is gemaakt van ultrazachte materialen waar je je na werk of in het weekend in hult om volledig tot rust te komen. Een nieuwkomer is het stijlvolle en comfortabele Gora vest. De ton-sur-ton accenten en de print geïnspireerd op de Japanse kraanvogel geven dit kledingstuk een casual-chique uitstraling. Het model is gemaakt van crème- en auberginekleurige viscose en valt los om de schouders. Het bevat glanzende accenten in het taillekoord en revers van het vest en combineer deze met de bijpassende Nanga broek voor een complete look. De broek met wijduitlopende pijpen, een tailleband en een print van een Japanse kraanvogel en bloesem is verkrijgbaar in de kleuren crème en aubergine. In combinatie met het Gora vest is het een stijlvolle en lichtgewicht outfit voor een ultiem loungemoment.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com