You are here: Home » Gadget nieuws » Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony

Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony

geschreven door Constance

Op donderdag 14 februari is het weer de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Sony heeft alvast de mooiste Valentijns gadgets geselecteerd die helpen bij het kiezen van een origineel cadeau.

Het liefst de hele dag naar romantische muziek luisteren? Met de SRS-XB01 kan dit op elke gewenste locatie; samen in het park of misschien wel gewoon lekker thuis op de bank. Deze kleine draagbare speaker produceert diepe bastonen dankzij EXTRA BASS en heeft een batterijlevensduur van circa 6 uur. Het krachtige geluid is zeer bijzonder voor deze kleine behuizing. Bovendien is dit model waterbestendig dankzij een IPX5-waardering. Naast de kleur rood is de speaker tevens beschikbaar in blauw, groen, geel, zwart en wit. Deze compacte speaker in combinatie met de juiste playlist staat garant voor een romantische avond.

Voor sportfanaten heeft Sony deze roze WF-SP700N sport headphones met noise cancelling. Het perfecte cadeau om een geliefde weer topfit te krijgen. Dankzij het draadloze ontwerp biedt het model de bewegingsvrijheid om elke sport te beoefenen. Tevens kan de sportheadphone gemakkelijk via Bluetooth of NFC gekoppeld worden aan een smartphone. De spatwaterbestendige behuizing van de WF-SP700N zorgt ervoor dat de headphone zonder problemen buiten in de regen of tijdens een intensieve work-out gebruikt kan worden. Na afloop kan zweet en vuil eenvoudig afgespoeld worden onder de kraan dankzij de IPX4 waardering. Zo kun je altijd en overal van je favoriete muziek genieten. Tot slot blijven de oordopjes stevig zitten dankzij de oorhaken en is het model naast roze ook beschikbaar in de kleuren: geel, zwart en wit.

Bij een romantisch avondje met zijn tweeën hoort natuurlijk ontspannende achtergrondmuziek. Creëer een onvergetelijke avond met de SRS-XB41 dankzij de LIVE SOUND modus, waarmee genoten kan worden van natuurgetrouw geluid als bij een live vertoning van een concert of festival. Meer zin in een feestje met vrienden? De speaker beschikt over een batterijlevensduur van 24 uur, kan tegen een stootje en produceert een krachtig geluid dankzij EXTRA BASS. Tevens kan de SRS-XB41 gebruikt worden voor het opladen van een smartphone via de ingebouwde USB-aansluiting. De ingebouwde sensoren reageren op aanraking met vingers dankzij ‘Party Boosters’-functie en de meebewegende kleurrijke discolichten en stroboscopen zorgen voor een optimale partysfeer. Perfect om waar en met wie je maar wil een feestje te maken van Valentijnsdag. De speaker is naast de kleur rood ook verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit en blauw.

Een stijlvolle headphone in een passende kleur voor Valentijnsdag. De WH-H900N van Sony staat garant voor perfecte geluidskwaliteit en uitstekende ruisonderdrukking. Deze h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) is een fraai vormgegeven draadloze over-ear headphone, voorzien van een Hi-Res audio-driver en hoogwaardige noise cancelling technologie. Met ‘touch control’ kunnen muziekliefhebbers eenvoudig via de oorschelp veranderen van track of volume. Tevens beschikt de WH-H900N over een Ambient Sound- en Quick Attention-modus voor een optimale luisterervaring. Met Quick Attention wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp te leggen. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of een aankondiging te beluisteren zonder de headphone af te zetten – terwijl de muziek zachtjes op de achtergrond doorspeelt. Via “Ambient Sound” blijven omgevingsgeluiden – zoals een omroepbericht op het vliegveld – hoorbaar tijdens het dragen van de headphone. De batterij van de WH-H900N gaat tot wel 28 uur mee. Daarnaast heeft dit model een Quick Charging-functie waarmee binnen 10 minuten opladen de batterij een vermogen heeft van 65 minuten. Naast de kleur Twilight Red is de headphone ook verkrijgbaar in de kleurstijlen: Horizon Green, Grayish Black, Pale Gold en Moonlight Blue.

Leg de meest bijzondere en romantische momenten vast met de RX100 VI. Deze professionele vlogcamera bezit een aantal specificaties die onmisbaar zijn voor vloggers. De RX100 VI is uitgerust met een het autofocusfunctie voor gezichtsherkenning, waardoor gezicht van de vlogger altijd scherp blijft tijdens het filmen. Daarnaast zorgt deze functie ervoor dat de camera niet focust op objecten in de achtergrond. De RX100VI beschikt over een zeer snelle autofocustijd van 0,03 seconden en kan tot 24 fps continu fotograferen met volledige AF/AE-tracking. Het model heeft een grote voorsprong wat betreft de videofuncties en kwaliteit. Zo maximaliseren diverse componenten de verwerksnelheid, waardoor de videokwaliteit optimaal is over het gehele bereik van de 24-200 mm F2.8 – F4.5 zoomlens. De camera biedt uitstekende prestaties voor hobbyfotografen en professionals die op zoek zijn naar de ultieme ‘all-in-one’ oplossing. Het ideale cadeau de leukste momenten met je geliefde vast te leggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com