Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

De Chalrose Saddlebag

Ik weet niet of je het tassenmerk Chalrose Bags kent maar ik ben fan. Een Chalrose tas kan je nl. aanpassen aan de seizoenen, je stemming en je kleding.

De Chalrose Saddlebag is ideaal als je niet met je (te) grote tas op pad wilt gaan. Net als alle andere modellen is ook de Saddlebag gemaakt van eco-vriendelijk leer. De tasjes hebben een mooie rode voering en hebben lekker veel vakjes waardoor je al je spullen goed kunt opbergen. Het tasje kan worden gedragen als schoudertas of crossbody. De tunnel aan de achterkant van het tasje maakt het mogelijk om het tasje aan de grotere Chalrose Bags te koppelen. Je kan er ook een riem doorheen schuiven en er een heuptasje van maken.

Bij de grotere Chalrose bags kan je helemaal los gaan, want je kan elke tas een ander uiterlijk en dat gaat heel eenvoudig, je hoeft hiervoor alleen maar de ‘clicks’ aan de voorkant los te maken en er een nieuwe op te zetten (je ziet op onderstaande video hoe gemakkelijk dit gaat). En ook kan je van een tas gemakkelijk een rugzak maken of je verlengt de hengsels waardoor je je tas over de schouder kan dragen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?