You are here: Home » Beauty » Deluxe Laser & Spa opent in Stadshart Amstelveen

Deluxe Laser & Spa opent in Stadshart Amstelveen

geschreven door Constance

Deluxe Laser & Spa, het populaire Zuid-Afrikaanse schoonheidsconcept, opent begin februari in Stadshart Amstelveen haar deuren, nabij het Binnenhof. De 1e Europese vestiging van Deluxe Laser & Spa biedt kwalitatieve cosmetische behandelingen op maat in combinatie met advies van hoog opgeleide therapeuten en cosmetische artsen.

Wat is er uniek aan Deluxe Laser & Spa? De combinatie tussen een winkel en een cosmetische spa en het feit dat de behandelingen laag ‘invasief’ zijn en hierdoor kan je, na de behandeling, weer lekker verder gaan met bijv. winkelen of lunchen.

Deluxe Laser & Spa is een nieuw fris concept in de schoonheidsindustrie. De behandelingen van Deluxe Laser & Spa kenmerken zich doordat ze ‘s werelds meest geavanceerd zijn, voor een betaalbare prijs en door de FDA goedgekeurd. Deluxe Laser & Spa-behandelingen omvatten anti-aging (o.a. met radio frequentie en LED photo therapie), rimpelpreventie, huidverstrakking, body-contouring (cellulitis en vetreductie d.m.v. ultrasound) en 100% pijnloze permanente ontharing. Naast cosmetisch behandelingen biedt de Spa ook gezichtsbehandelingen en massages, waaronder facials, microneedling, peelings maar ook manicure behandelingen. Deluxe Laser & Spa verkoopt huidverzorgende producten van o.a. Dr. Grandel, Greenland, Ruhaku en Gold Collagen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com