You are here: Home » Gadget nieuws » Travis lanceert de Travis Touch Plus

Travis lanceert de Travis Touch Plus

geschreven door Constance

Travis heeft weer iets nieuws gelanceerd, nl. de Travis Touch Plus en hiermee kan je meer dan 100 talen leren én je kan ze live vertalen. Want iedereen zou elkaar moeten kunnen verstaan.

De Travis Touch Plus verstaat, vertaalt en spreekt ‘live’ meer dan 100 talen. Om taalbarrières voor altijd op te lossen, zit er een Travis Teacher functie in het apparaat, waarmee je gelijk een nieuwe taal kan leren. Travis is het eerste apparaat dat gebruikmaakt van kunstmatige intelligentie (AI) om de beste vertaling mogelijk te maken.

Dat Travis een los apparaat is, en niet een mobiele app, zien de bedenkers als een voordeel want door de fysieke buttons en het spraakgestuurde systeem, ben je minder tijd kwijt aan de besturing. Hierdoor is er meer ruimte voor oogcontact en non-verbale communicatie. Het apparaat heeft noise-cancelling en leidt minder af dan een vertaling via een app.

Travis kiest in elke taalcombinatie voor de beste vertaalsoftware: van grote partijen als Google en Microsoft, tot die van lokale partijen. Er wordt nu al geschakeld tussen meer dan 20 verschillende vormen van vertaalsoftware door middel van kunstmatige intelligentie, wat het een ‘slim’ apparaat maakt. Travis is de eerste partij die AI inzet voor vertaaldoeleinden. Het apparaat is daarbij ook te gebruiken als hotspot, zodra er een simkaart met internet in zit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com