You are here: Home » Gadget nieuws » Altijd een pakje laten bezorgen, ook als je niet thuis bent

Altijd een pakje laten bezorgen, ook als je niet thuis bent

geschreven door Constance

We ontvangen steeds minder brieven en steeds meer pakketjes. Waarom wordt er bij de ontwikkeling van een nieuwbouwwoning dan niet nagedacht over een oplossing voor pakketten? En is er ook een oplossing bij een reeds bestaande woning?

De beste ideeën worden bedacht als oplossing voor een probleem en dat geldt ook voor MYPO. Dit Nederlandse bedrijf biedt verschillende manieren om af te rekenen met diverse logistieke ongemakken want met de MYPO Pakketbrievenbus is altijd iemand thuis!

Het is een bekende ergernis weer een pakket niet in ontvangst kunnen nemen omdat je niet thuis was toen de pakketbezorger langs kwam. Het zorgt vaak voor ontevredenheid en ongemak als jij je bestelling niet op tijd in ontvangst kunt nemen. De pakketbrievenbus van MYPO maakt hier een einde aan. Door het slimme slot kunnen pakketbezorgers de bestelling altijd afleveren in de Pakketbrievenbus.

De bezorger krijgt eenmalig toegang tot de slimme pakketbrievenbus door de laatste vier cijfers van de Track & Trace-code of het ordernummer in te voeren. En jij wordt op de hoogte gesteld dat het pakket is bezorgd via een notificatie in de MYPO-app. Ook retouren kunnen eenvoudig opgehaald worden. Door de gangbare afmeting is er vrijwel altijd plaats voor meerdere pakketten. Het is ook mogelijk om de MYPO Pakketbrievenbus in te bouwen of op maat te laten maken naar jouw wensen.

Je kunt, heel eenvoudig, je pakketten traceren via de gratis MYPO-app. Wanneer je, als MYPO- gebruiker, je e-mailadres koppelt aan de app, kan je in één overzicht al je bestellingen én retouren beheren. De app stuurt in real-time notificaties over de actuele bestel- en bezorginformatie. Er is een vrijstaand- en een wandmodel beschikbaar en in de nabije toekomst volgen oplossingen voor appartementen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com