You are here: Home » Beauty » Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie

Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie

geschreven door Constance

De eerste warme stralen van de lentezon en de geur van narcissen en hyacinten vragen om een portie roze frisheid op het gezicht. De essence trend edition ‘good vibes good memories’ met haar delicate rosétinten en glinsterende texturen brengt je van de 2e week in april t/m half juni as. in de ultieme lentesfeer. Met frisse appelwangetjes en sprankelende highlights op de jukbeenderen en oogleden
creëer je een droom-look die de koude dagen doet vergeten en het lenteseizoen tot leven brengt. ( De ‘good vibes good memories’ is exclusief verkrijgbaar bij Etos.)

Het oogschaduwpalet bestaat uit 9 glanzende tinten variërend van roze en koper tot goudtinten. Dankzij de zachte textuur zijn de kleuren gemakkelijk te blenden.

De prachtige duo-highlighter met bloemenreliëf combineert 2 kleuren en geeft het gezicht een prachtige glans. Breng de lente tot leven op je gezicht en breng de highlighter aan op de wangen, onder de wenkbrauwen en op het puntje van je neus.

De baked blush & highlighter is een praktisch 2-in-1 product en geeft je een lente-kus op je wangen. De combinatie van blush en highlighter is het beste aan te brengen met een zachte kwast. Blend zachtjes om een prachtig prisma effect te creëren. Voor een frisse glow breng je de poeder meerdere malen op je wangen aan.

 

 

Het blush trio is ideaal voor een frisse lentelook. De 3 zachte trendkleuren passen bij elke stemming en creëren in een oogwenk een frisse uitstraling.

Je laat je lichaam ook genieten van de lente met de bodymist. De fris fruitige bloemengeur maakt deze bodymist je voorjaarslook compleet en heeft een heerlijke geur die zeker opvalt.

De volume stylist curl & hold mascara is een langhoudende mascara die je ogen een stralende en expressieve blik geeft. En ook het uiterlijk van de mascara is een echte blikvanger want dankzij het
subtiele bloemenpatroon brengt de mascara de lente in je badkamer en op je make-uptafel.

De vloeibare blush & highlighter drops met glansdeeltjes geven een intense glow op de wangen. De drops zijn gemakkelijk aan te brengen op het gezicht en creëren frisse, stralende accenten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com