Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline December cadeaumaand; A Glittery Christmas met Cellularline
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
shoppen

Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes

Valentijnsdag komt eraan en dan is het extra leuk dat ik 4 lezers/lezeressen blij mag gaan maken met een speciale Valentijnsdag Cellularline Sensation iPhone hoesje. En speciaal voor de dag van de liefde in het roze en rood!

De Sensation cover beschermt je iPhone aan de achterkant en de hoeken en je kunt gewoon gebruik blijven maken van alle aansluitingen. Aan de binnenkant zit een zachte voering, waardoor je telefoon niet beschadigd en de buitenzijde is stevig maar voelt zeer zacht aan.

Mail & Win; Ik mag, namens Cellularline, 4 Sensation covers (elk twv. euro 24,99) weggeven. Voor zowel de iPhone X & de iPhone 7/8 een roze en rode.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze covers? Geef antwoord, voor 15 februari as., op deze vraag; Welk Cellularline artikel heb ik recentelijk getest? Mail je antwoord, met daarin je naam, adres en iPhone model, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?