You are here: Home » Accessoires » Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes

Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes

geschreven door Constance

Valentijnsdag komt eraan en dan is het extra leuk dat ik 4 lezers/lezeressen blij mag gaan maken met een speciale Valentijnsdag Cellularline Sensation iPhone hoesje. En speciaal voor de dag van de liefde in het roze en rood!

De Sensation cover beschermt je iPhone aan de achterkant en de hoeken en je kunt gewoon gebruik blijven maken van alle aansluitingen. Aan de binnenkant zit een zachte voering, waardoor je telefoon niet beschadigd en de buitenzijde is stevig maar voelt zeer zacht aan.

Mail & Win; Ik mag, namens Cellularline, 4 Sensation covers (elk twv. euro 24,99) weggeven. Voor zowel de iPhone X & de iPhone 7/8 een roze en rode.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van deze covers? Geef antwoord, voor 15 februari as., op deze vraag; Welk Cellularline artikel heb ik recentelijk getest? Mail je antwoord, met daarin je naam, adres en iPhone model, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.)

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Nathalie van t Hof 12 februari 2019 - 07:54

Cellularline Total View selfiestick

Reageer
Nelly 12 februari 2019 - 17:34

Cellularline Total View selfiestick Iphone 5

Reageer
Mark 14 februari 2019 - 13:46

Cellularline Total View selfiestick

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com