You are here: Home » Accessoires » Een hippe fiets- & schoudertas in-een

Een hippe fiets- & schoudertas in-een

geschreven door Constance

Het weer wordt beter en dan is heel fijn om op de fiets een fijne werkplek op te zoeken, bijv. op het strand, in het bos of in het park. Maar dan is een ‘boodschappen’ fietstas niet handig, en in je handtas kan je vaak je laptop niet kwijt.

Maar het oer-Nederlandse merk New Looxs heeft hiervoor een stijlvolle oplossing bedacht;  de Tendo Nomi. Deze hippe fiets- en schoudertas van Nederlands eerste fietstassenmerk heeft handige vakken, is geschikt voor een laptop en gemaakt van waterafstotend polyester. De Tendo Nomi bevestig je met speciale haken stevig aan de bagagedrager. Stap je van de fiets, dan stop je de haken gewoon weg in het speciale ritsvakje.

De Tendo Nomi heeft een regenhoes met reflectie voor als het onverhoopt hard gaat regenen en is er in 3 kleuren; zwart, rood en groen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com