You are here: Home » Eten & koken » Hands Off My Chocolate goes Vegan

Hands Off My Chocolate goes Vegan

geschreven door Constance

Het chocolademerk Hands Off My Chocolate heeft een aantal nieuwtjes.

Allereerst lanceert zij een 2-tal nieuwe ‘vegan’ smaken, nl. Caramel Seasalt. En deze reep is helemaal plantaardig. Ben je meer een puur liefhebber? Kies dan voor de nieuwe Oat Cookies & Caramel reep. De reep met 70% cacao heeft de smaak al het goede van pure chocolade, zoals flavonoïden en antioxidanten, terwijl de crunchy vegan havermoutkoekjes en stukjes karamel de reep nog lekkerder maken. Deze smaakcombinatie kwam als beste uit de Hands Off vergelijkingstest! En wist je dat de oude bekende Seriously Dark, met 85% cacao, altijd al plantaardig is geweest?

Verder hebben alle Hands Off repen een nieuwe verpakking gekregen, die 25% minder plastic bevat en is de cacao nu helemaal traceerbaar en dat is weer goed nieuws voor de Hands Off cacaoboeren, het milieu en de melkchocoladeliefhebber die op zoek is naar een plantaardig alternatief zonder hierbij in te hoeven leveren aan smaak!

Nu denk je misschien Vegan chocolade? Hoe smaakt dat, is dat wel lekker? Hands Off is daarom aan de slag gegaan met de vegan variant van de karamel-zeezout-melkchocolade, oftewel Nederlands meest populaire smaakcombinatie. De vegan chocolade is gemaakt op basis van rijstmelk waarbij de hazelnootpraliné, naast een heerlijke rijke smaak, ook zorgt voor een romige textuur. Hands Off heeft deze smaak getest onder 100 chocoladeliefhebbers door middel van een blinde proeverij met een aantal concurrerende populaire karamel-zeezout-varianten met melk. Het testpanel beoordeelde de vegan Caramel Seasalt als lekkerder dan de ‘normale’ karamel-zeezout concurrenten!

Om dit te onderstrepen lanceert Hands Off ook een cashback-actie. Met andere woorden vind je de nieuwe vegan smaak niet lekker dan krijg je je aankoopbedrag terug via www.handsoffdelekkerste.nl.

De drie vegan Hands Off smaken zijn voorzien van het V-Label. Dit is een internationaal geregistreerd productkeurmerk dat garandeert dat een product geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat – dus ook geen melk, ei of honing én het is niet geproduceerd met gebruik van dierlijke hulpstoffen. De Nederlandse Vegetariërsbond beheert en controleert het
V-Label Keurmerk in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com