You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen

New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen

geschreven door Constance

Het fietstassenmerk New Looxs kiest niet alleen uit praktische overwegingen voor Dutch Design, maar ook omdat de Nederlandse designers, als ervaringsdeskundigen, als geen ander weten wat wel en niet werkt op de fiets. Zoals afdekbare haken aan de achterzijde van de tas, zodat de haakjes niet aan je kleding blijven hangen. Of een extra regenhoes die in de tas vastgenaaid is zodat je deze altijd bij je hebt als er een flinke regenbui is. De nieuwste ‘Dutch Design’ New Looxs tassen hebben onopvallende handigheidjes die de tassen van New Looxs (wereldwijd) zo populair maken.

Wanneer je met de fiets naar het station gaat, vervolgens de trein in rent en daarna nog een stukje moet lopen dan is een standaard fietstas geen handige, en geen mooie, optie. Bovendien wil je ook wel je laptop mee kunnen nemen en daar is aan gedacht. De nieuwe rugzakken en schoudertassen zijn geschikt voor een PC of tablet, zijn gemaakt van waterafstotend polyester en de fietshaken zijn subtiel weggewerkt en ze zien eruit als een gewone tas. Bovendien heeft de zwarte schoudertas uit de Sports serie een regenhoes die je in een paar seconden over de tas heen trekt zodat al je spullen droog blijven.

De tassen van New Looxs hebben een rits of een gesp van leer of kunststof en bevatten geen scherpe afwerkingen, maw. geen beschadiging aan je panty of je nieuwe kleren. De Avero is zo’n tas die altijd stijlvol en behulpzaam is en die je op de fiets kunt laten zitten. Je sluit de tas met de grote flap en een veilige, maar subtiele, gesp. De Avero tassen zijn zowel in een enkel als dubbel model verkrijgbaar en gemaakt van waterafstotend polyester.

Ikzelf ben geen fan van een enorme fietstas en maar toch is een fietstas af en toe heel handig als boodschappen mee moet nemen op de fiets. En ik ben blijkbaar niet de enige, en daarom is de Tosca Dots handtas annex fietstas zo handig. De Tosca Dots kun je achterop je fiets bevestigen met de onopvallende, afdekbare fietshaken. De ruime tas is gemaakt van waterafstotend polyester en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com