Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets Plantronics introduceert 5 nieuwe headsets
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
ladygadgets

Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren

Sony introduceert de XB01 draadloze speakers en deze speakers kunnen tegen een stootje hebben en hebben EXTRA BASS soundtechnologie. Verder gaat de batterij zo’n 6 uur mee, dus kun je eigenlijk de hele dag of avond genieten van jouw favoriete muziek.

Het compacte model is er in 6 vrolijke kleuren (zwart, geel, groen, blauw, wit en rood en door het praktische koord kan je de speaker overal bevestigen. En mocht je een telefoongesprek binnen krijgen, kan je de speaker ook blijven gebruiken dankzij Bluetooth en de ingebouwde microfoon.

Het krachtige geluid is bijzonder voor deze kleine behuizing en zorgt overal voor een feestje. Bovendien is dit model waterbestending dankzij een IPX5-waardering. En daardoor is gebruik op het strand, bij het zwembad of op het terras geen enkel probleem.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?