You are here: Home » Audio & video » Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren

Sony XB01 draadloze speaker, in zeer opvallende kleuren

geschreven door Constance

Sony introduceert de XB01 draadloze speakers en deze speakers kunnen tegen een stootje hebben en hebben EXTRA BASS soundtechnologie. Verder gaat de batterij zo’n 6 uur mee, dus kun je eigenlijk de hele dag of avond genieten van jouw favoriete muziek.

Het compacte model is er in 6 vrolijke kleuren (zwart, geel, groen, blauw, wit en rood en door het praktische koord kan je de speaker overal bevestigen. En mocht je een telefoongesprek binnen krijgen, kan je de speaker ook blijven gebruiken dankzij Bluetooth en de ingebouwde microfoon.

Het krachtige geluid is bijzonder voor deze kleine behuizing en zorgt overal voor een feestje. Bovendien is dit model waterbestending dankzij een IPX5-waardering. En daardoor is gebruik op het strand, bij het zwembad of op het terras geen enkel probleem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com