You are here: Home » Accessoires » adidas Originals presenteert nieuwe iPhone accessoires

adidas Originals presenteert nieuwe iPhone accessoires

geschreven door Constance

Adidas introduceert een aantal nieuwe iPhone covers uit de adidas Originals collectie. De lifestyle collectie bestaat uit de vernieuwde Classics covers, de nieuwe Samba Rose, en heldere productlijnen met bloemen- en metallic prints. Verder zijn de covers uit de adicolor-lijn beschikbaar in nieuwe kleurvariaties.

De streetstyle cover is terug met het bekende design en nu ook verkrijgbaar in de kleuren clear-sky blue, trace maroon en grey. De covers hebben een suèdezacht uiterlijk en flexibele randen. Ze hebben de bekende 3 strepen en een Trefoil-logo in reliëf.

De 2 Samba coverseries zijn speciaal ontworpen als accessoire bij de legendarische adidas Samba-sneakers. De klassieke Samba-producten hebben een buitenkant met leather look en flexibele TPU-randen, terwijl de Samba Rose cover een soortgelijke constructie met luxueuze accenten heeft, zoals een buitenzijde met een leerachtig materiaal en slangenprint in reliëf. Alle cases hebben 3 opgestikte strepen en een geprint Trefoil-logo.

De adicolor covers zijn Originals klassiekers, gemaakt van flexibel TPU en stevig PC met een buitenkant van canvastextuur. De snap covers hebben een contrasterend Trefoil-logo en passen perfect bij de adidas-kledingcollectie van dit seizoen en zijn er in 5 kleuren: shift orange, maroon, trace green, clear mint en clear pink.

De metallic clear beschermende zilveren holografische cover is gemaakt van ultralicht TPU en schokbestendig, waarbij de nieuwe Trefoil-logoprint over het hele oppervlak een stijlvolle look geeft.

De nieuwste cover voor dit seizoen is gemaakt van ultralicht, schokbestendig TPU en voorzien van een nieuwe bloemenprint, compleet met Trefoil-logo. Er is ook een booklet-versie en 1 met een textiellook, ic incl. dezelfde bloemenprint en een houder voor pasjes aan de binnenkant.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com