You are here: Home » Accessoires » Test; Samsung Tab S4

Test; Samsung Tab S4

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik bij de lancering van de nieuwste Samsung tablet geweest, de Samsung Tab S4 en deze ga ik de aankomende tijd voor jullie testen. De Samsung Tab S heeft een 10,5 inch scherm en is er in 2 versies; eentje met alleen WiFi en eentje met WiFi en 4G. Verder heeft hij een geheugen 64 GB en wordt de S-pen erbij geleverd.

Deze Galaxy Tab S4 is de 1e Samsung-tablet met Samsung DeX, maw. je krijgt de productiviteit van een computer met de mobiliteit van een tablet. Multitasken word nog makkelijker via een HDMI-adapter, DeX station of DeX Pad zijn niet meer nodig en je kan heel gemakkelijk een toetsenbord, monitor of muis toevoegen.  (Deze zijn niet inbegrepen.)

De Galaxy Tab S4 werkt als een desktop; met een taakbalk, de mogelijkheid om meerdere vensters weer te geven en bekende handelingen zoals drag-and-drop. Als je een echte computerervaring wilt, start dan Samsung DeX via het Quick Panel en sluit een toetsenbord of muis aan die geschikt zijn voor Android. Je kunt de Android-interface op de tablet blijven gebruiken, terwijl je Samsung DeX gebruikt op een groter scherm. Of kijk naar de monitor en gebruik de tablet als een touchpad, tekentablet of touch-toetsenbord.

En met de Screen-Off Memo-functie van de Galaxy Tab S4 kun je snel aantekeningen maken met de multifunctionele S Pen, ook als het scherm zwart is. Dankzij de dunne punt van 0,7 mm kun je heel nauwkeurig en stil schrijven en tekenen.

Je gebruikt de S Pen om toegang te krijgen tot de productiviteitstools van Air Command. Nu kun je Live Message gebruiken om handgeschreven berichten op te stellen. Of teken op je foto’s en stuur ze naar je vrienden, voor nóg leukere en speelsere gesprekken en de S Pen werkt zonder accu.

Air Command kan woorden en zinnen vertalen met één veeg van de S Pen. Je kunt zelfs een bepaalde munteenheid of metrisch systeem opslaan en de S Pen converteert de eenheden automatisch tijdens het vertalen.

De Galaxy Tab S4 is erg compact, maar heeft een groot kijkoppervlak. Het 10,5”-scherm is mogelijk gemaakt doorde ultradunne randen, en er is geen logo of home-knop hebben gebruikt. En een verbeterd sAMOLED-scherm met een beeldverhouding van 16:10 zorgt ervoor dat al je content op een heldere en duidelijke manier wordt weergegeven.

De 4 speakers van AKG zorgen voor een levensecht geluid. Nu kun je ervaren hoe automatisch roterend stereogeluid klinkt, ontwikkeld door de experts bij AKG. En Dolby Atmos zorgt voor 3D-surroundgeluid met een extra hoogtedimensie, waardoor je scherm echt tot leven komt.

De accu van de Galaxy Tab S4 heeft een capaciteit van 7.300 mAh en hierdoor kan je tot wel 16 uur lang video’s afspelen, zodat je nu al je favoriete programma’s of seizoen in één keer af kunt kijken. En als de accu dan eindelijk leeg is, kun je hem in slechts 200 minuten weer helemaal opladen.

Als de Galaxy Tab S4 in stand-by modus staat, is en blijft hij onmisbaar. Zo kan het Daily Board je favoriete foto’s weergeven tijdens het opladen. Of verander hem in een handige assistant die niet alleen de actuele weersverwachtingen, maar ook de tijd of je kalender kan weergeven.

Jij richt je op de belangrijkste zaken, en Bixby-spraakherkenning doet de rest. Terwijl jij de huishoudelijke apparaten aanstuurt met de SmartThings-app, regelt Bixby de airconditioning, je wasmachine en nog veel meer. Met Bixby Vision kun je Live Result gebruiken om informatie in realtime op te zoeken. Bijvoorbeeld om een product op te zoeken dat ergens in de etalage hangt, om te kijken welk monument of welk bedrijf je nu weer ziet, of om borden en menu’s in vreemde talen te vertalen.

Naast gezichtsherkenning heeft de Galaxy Tab S4 nu ook een iris-scanner. Je kunt je tablet dus ontgrendelen met een snelle scan van je gezicht of je ogen. En zelfs privébestanden en applicaties beveiligen met militaire encryptie en biometrische identificatie in combinatie met een Secure Folder.

Het beveiligingsplatform Samsung Knox is geïntegreerd op chipniveau en wordt geactiveerd zodra je je tablet aanzet. Samsung Knox biedt meerdere lagen met realtime bescherming en bewaart je gegevens in een zwaarbeveiligde map waar alleen jij toegang toe hebt. En het systeem houdt je privé- en werkzaken gescheiden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com