You are here: Home » Eten & koken » Omdat weggooien zonde is; Too Good To Go

Omdat weggooien zonde is; Too Good To Go

geschreven door Constance

In januari van dit jaar is Too Good To Go gelanceerd met 25 locaties in Amsterdam. En zijn er inmiddels  meer dan 500 locaties in meer dan 15 steden in Nederland. De nieuwste steden zijn oa. Arnhem, Zwolle en Apeldoorn en gaat men langzaamaan ook het Zuiden veroveren, maw. er is genoeg lekkers nog om te redden!

Wat is is Too good To Go? In Nederland verspillen we thuis gemiddeld 40 kilo eten per huishouden per jaar. En veel van dat weggegooide eten hoeft eigenlijk helemaal niet weggegooid te worden. Weet jij hoe het zit met alle termen? Te gebruiken tot, ten minste houdbaar tot, niet gebruiken na; de variatie aan termen kan soms super verwarrend zijn. Met als resultaat dat heel wat producten die eigenlijk Too Good To Go zijn toch in de vuilnisbak belanden. De afgelopen maanden zijn er al meer dan 70.000 maaltijden gered in Nederland en daarmee is er een flinke berg voedselverspilling helpen voorkomen.

Too Good To Go is een app waarmee je (overtollig) eten kunt kopen van restaurants, bakkerijen, supermarkten, etc. tegen een gereduceerde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten op in de winkel. De app is gratis te downloaden. De maaltijden zijn minstens 50% goedkoper dan de normale prijs en betaal je in de app. In de app vind je veel verschillende soorten locaties. Je kunt daarom altijd wel iets lekkers vinden, van broodjes tot pizza en van salades tot cupcakes, gebakjes en boodschappen. Wanneer je bent ingelogd, zie je automatisch de locatie die het dichtst bij je is. Kies wat je wilt en betaal direct in de app. Ga op de aangegeven tijd naar de locatie en laat je bon zien aan de medewerker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com