Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten Test; genieten bij Zotos Beauty met Valmont producten
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu Restaurant ADAM introduceert een compleet vegetarisch menu
  • Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33 Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33
  • Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland Dyson opent 1e beauty shop-in-shop in Nederland
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
wonen

Sonos en Faberyayo brengen ode aan de herfst als het Comfy Season

Het is binnenkort weer tijd voor de vallende bladeren, natte sokken en chagrijnige gezichten, ofwel het is bijna herfst. En zeg maar dag tegen warme zomeravonden op het terras. Heb je al heimwee? Nergens voor nodig. Sonos en Faberyayo bereiden je in hun nieuwe samenwerking namelijk voor op een net zo mooie herfst maar dan thuis. En zoals je van Faberyayo mag verwachten is dat op z’n zachtst gezegd… bijzonder. Het Comfy Season, zoals Faberyayo het noemt, is de titel en het thema van zijn nieuwe album dat hij samen met Abel opnam. De boodschap? Er zijn genoeg leuke dingen om samen thuis te doen. En dat kan van alles zijn.

“Comfy Season betekent voor ons dat de zomer eindelijk voorbij is en iedereen weer naar binnen gaat. Het is het seizoen van comfy klederdracht in beigetinten, het seizoen van latte’s in meeneembekers, het seizoen van binnen onlineshoppen en thuisblijfromantiek. De herfst is meer dan een seizoen, het is een vibe. Lieve Fans en Fanettes, kom en get comfy with me, ‘tis the season!”, zegt Pepijn Lanen ofwel Faberyayo.

Sonos toverde voor de lancering de Sonos Home Amsterdam volledig om. Het resultaat is alles wat je kunt verwachten als Faberyayo en Abel je huis overnemen. Met een bijzondere experience brengt Sonos de wereld van Faberyayo en Abel visueel tot leven en dankzij de nieuwe Sonos Beam, de slimme soundbar, ook in hoge kwaliteit geluid. Fans krijgen in de Sonos Home de kans om een stap te zetten in de videoclip van de eerste single: ‘Online Shoppen’. Niet toevallig werd die clip ook precies daar opgenomen.

Op 22 en 23 september 2018 is de Sonos Home Amsterdam open voor bezoek en kun je als eerste de nieuwe videoclip en single zien en luisteren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?