You are here: Home » Shoppen » Sierraaddrager van het jaar

Sierraaddrager van het jaar

geschreven door Constance

Deze week is, tijdens de vakbeurs ‘Out of the Box’ (de vakbeurs voor sieraden, accessoires en horloges), voor de allereerste keer de Sieraaddrager van het Jaar verkozen. En de award ging dit jaar naar het influencer koppel; Lizzy van der Ligt en Yukee Kempees. De prijs werd uitgereikt door Quinty Trustfull.   Bij het grote publiek is dit stel wellicht minder bekend, maar volgens initiatiefnemer en mede-eigenaar van Out of the Box (Jurgen Pietersen) zijn zij de modellen van de toekomst.

De Award, de vernieuwde Batul armband van Buddha to Buddha, is een prijs voor een stijlvol publiek persoon die zich heeft ingezet voor de sieradenbranche en een bepaalde ambitie in zijn of haar carrière heeft getoond. De jury bestaande uit de organisatie en mensen uit het vak (oa. vakblad De Juwelier) wilde het statement maken dat sieraden niet alleen voor vrouwen zijn. En de trend dat mannen steeds meer sieraden dragen zet door en dat zie je omdat er steeds meer mannenmerken bijkomen. Een andere trend zijn wearables en smartwatches en deze spreken bij uitstek ook het mannelijke publiek aan.

Quinty Trustfull was trots dat zij de award mocht uitreiken en tevens kondigde zij aan dat Pink Ribbon een nieuwe armband lanceert, die in oktober verkocht gaat worden en waarvan de opbrengst ten goede komt aan Pink Ribbon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com