You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Kerstvakantie DIY Tips; aan de slag met kralen

Kerstvakantie DIY Tips; aan de slag met kralen

geschreven door Constance

Allereerst namens Lifestylelady.nl de allerbeste en allerliefste wensen voor 2022 gewenst.

De afgelopen dagen stonden, waarschijnlijk, bij jou in huis in het teken van Oudjaar (oliebollen bakken, lekkere bubbels proeven én later opdrinken). En dan tussendoor ook nog eens aan de slag met de tips die ik eerder al heb gegeven. 😉

Na het leggen van een grote legpuzzel, het maken van een macrame wandkleed en het breien van een lekkere muts en handschoenen (die je niet nodig had tijdens de jaarwisseling maar er komt kouder weer aan) ga ik je nog een paar andere tips geven de aankomende dagen.

Wij houden allemaal van sieraden en uiteraard kan je deze overal kant-en-klaar kopen maar het is toch veel leuker én unieker om zelf aan de gang te gaan met kralen, bedels, edelstenen en nog ga zo maar door.

Je kan allerlei onderdelen (zoals slotjes, kralen en rijgdraad) los kopen maar als beginner kan je het beste aan de slag gaan met kant en klare sets. Zelf bestel ik regelmatig bij Tuttebelshop. Deze online winkel verkoopt verschillende sieradensets maar je kan ook een diy kralenbox samenstellen.

En er zijn sieradenpakketten voor haar én hem!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com