You are here: Home » DIY (Do It Yourself) » Kerstvakantie Tips; DIY tijdschrift Happy Handmade Living

Kerstvakantie Tips; DIY tijdschrift Happy Handmade Living

geschreven door Constance

De afgelopen dagen heb ik jullie een paar diy zelf tips gegeven. Maar wist je dat er ook een speciaal DIY tijdschrift te koop is? Ik wist het niet en kwam bij toeval dit DIY tijdschrift tegen op Tijdschriften.nl.

Happy Handmade Living is een tijdschrift dat elke 3 maanden verschijnt. Je kan in Happy Handmade Living allerlei tips en trics vinden op het gebied van wonen, mode en andere leuke dingen.

En je kan ook complete pakketten bestellen, waarmee je de brei- en haakpatronen uit het tijdschrift gelijk kan maken. En op de bijbehorende website staan nog veel meer ideeën die je kan maken.

Zoals ik hierboven al schreef vond ik Happy Handmade Living op tijdschriften.nl en behalve het meest actuele nummer kan ik ook nog de oude tijdschriften bekijken. En ik werd gelijk geïnspireerd want ik zag een aantal mooie macramé ontwerpen voorbij komen, zoals een lampenkap en een gordijn.

Ik heb nu weer genoeg inspiratie om aan de slag te gaan!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com