You are here: Home » Beauty » Test; Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel

Test; Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en Face Gel

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik regelmatig allerlei producten test. En ik ben, een paar weken geleden, benaderd door Dermacare met de vraag of ik, op regelmatige basis, hun (huid)verzorgingsproducten wil uitproberen. En ook kunnen jullie, mijn lezers en volgers, hiervan mee profiteren want er komen (binnenkort) leuke mail & winacties aan!

Het 1e pakket is zojuist gearriveerd, met daarin een mooi gouden toilettasje (ook leuk als clutch). En in dit tasje zitten 2 Alcina producten;  de Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream en de Alcina Hyaluron 2.0 Face Gel.

Alcina

Misschien ken je het verzorgingsmerk Alcina (nog) niet en ik wil daarom eerst even, in het kort, het e.e.a. over Alcina vertellen.

Het merk Alcina biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar & huid, en niet alleen voor dames, ook is er een speciale herenlijn. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk en komt oorspronkelijk uit Duitsland. De fabrikant ontwikkelt en produceert, behalve cosmetica, ook farmaceutische producten.

Jullie weten dat ik regelmatig allerlei producten test. En ik ben, een paar weken geleden, benaderd door Dermacare met de vraag of ik, op regelmatige basis, hun (huid)verzorgingsproducten wil uitproberen. En ook kunnen jullie, mijn lezers en volgers, hiervan mee profiteren want er komen (binnenkort) leuke mail & winacties aan!

Het 1e pakket is zojuist gearriveerd, met daarin een mooi gouden toilettasje (ook leuk als clutch). En in dit tasje zitten 2 Alcina producten;  de Alcina Hyaluron Face Cream en de Alcina Hyaluron Face Gel.

Alcina

Misschien ken je het verzorgingsmerk Alcina (nog) niet en ik wil daarom eerst even, in het kort, het e.e.a. over Alcina vertellen.

Het merk Alcina biedt een compleet assortiment van verzorgingsproducten voor haar & huid, en niet alleen voor dames, ook is er een speciale herenlijn. De producten van Alcina zorgen voor een verzorgd uiterlijk en komt oorspronkelijk uit Duitsland. De fabrikant ontwikkelt en produceert, behalve cosmetica, ook farmaceutische producten.

De Alcina huidverzorgingsproducten worden, samen met, vooraanstaande dermatologen en wetenschappers ontwikkeld. En of je nu een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid hebt, voor elk huidtype is er een oplossing. Waarbij het eindresultaat, nl. een stralende en gezonde huid, altijd de boventoon voert.

Alcina Hyaluron producten

De Hyaluron 2.0 serie is zeer uitgebreid, en bestaat niet alleen uit huidverzorgingsproducten maar er is ook een shampoo en conditioner.

Alcina Hyaluron 2.0 Face Cream zorgt ervoor dat je huid glad en elastisch wordt, doordat er hyaluronzuur en natuurlijke oliën (sheabutter, pinksterbloem, madacamianotenolie, cupuacubutter)  in de crème verwerkt zitten. De crème is geschikt voor een droge, vochtarme én gemengde huid.

Deze crème kan je ’s ochtends en ’s avonds gebruiken, nadat je eerst de Face Gel hebt aangebracht.

Alcina Hyaluron 2.0 Face Gel heeft een 3-voudige werking; hydrateren, vocht vasthouden en verstevigen. En hierdoor blijft je huid glad en stevig. De gel trekt gelijk in je huid en daarna kan je meteen je dag- en/of nachtcrème opdoen. En doordat je huid meer vocht vasthoudt worden lijntjes gelijk minder zichtbaar. 

Ik ga met beide producten aan de slag, en binnenkort lezen jullie meer over mijn ervaringen met deze producten.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com