You are here: Home » Accessoires » Sacha Influencer Collection

Sacha Influencer Collection

geschreven door Constance

Sacha heeft haar Influencer Collection officieel gelanceerd. Wan Sacha heeft de krachten gebundeld met de Nederlandse & Belgische influencers Thomas Cox, WhoisthatBlonde, Jolielot, Goldiloks, MattGstyle en Luxblog. De collectie bestaat uit dé key items voor het najaar. De prijzen van de collectie variëren van €30,- tot €150,- en de collectie nu verkrijgbaar in alle Sacha filialen en online.

Sacha x Jolielot
Influencer Jolielot heeft een western boot, een trendy heuptasje én een teddy cap ontworpen. De items zijn klassiek, maar hebben allemaal een stoer randje. Kortom: items met een hoog deze-MOET-ik-hebben gehalte.
Sacha x Luxblog
Stoere schoenen met een sportief randje, een tasje die je als schoudertas én als beltbag kan dragen en stoere leather look handschoenen met de kenmerkende sportstrap. De items uit de Influencer Collection van Esmee, oftewel LUXBLOG zijn monochrome, sportief én stoer.
Sacha x Goldiloks
De collectie van influencer Goldiloks geeft een dikke knipoog naar de jaren ’60, ’70 én ’90. De combinatie van zwart en wit, mid-lengts boots, strass oorbellen en het lakleer geeft een nostalgisch gevoel.
Sacha x Thomas Cox
Voor influencer Thomas Cox was één ding belangrijk: de items moesten écht tof worden en dagelijks draagbaar zijn. Daarom heeft Thomas gekozen voor een sporty sneaker, een rugzak waar je al je gears in kwijt kan én een leuke beanie.
Sacha x MattGstyle
De collectie van Matt G Style bevat een mix van elementen: elegantie, tijdloos en toch gedurfd. Navy chelsea boots, opvallende sokken met een printje en een stijlvolle leren riem.
Sacha x Who is that Blonde
Influencer Who is that Blonde heeft classy snakeskin enkellaarsjes met hak, een bijpassend heuptasje (trend!) én een mooie sjaal ontworpen. De collectie is vrouwelijk, krachtig én stijlvol.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com