Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
  • Test; Fellowes Saturn 3i lamineermachine Test; Fellowes Saturn 3i lamineermachine
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
  • Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer
  • Honeywell evohome is gelanceerd Honeywell evohome is gelanceerd
shoppen

De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated

Dopper heeft er nieuwe bij, de Dopper Insulated. En je kan deze fles op 2 manieren gebruiken, nl. voor koude dranken en deze blijven wel 24 uur koud of voor een warme drank want je thee en koffie blijven 9 uur heet. En hij is er in 2 maten.

Dus zoek je verkoeling na een stevige work-out? Of wil je juist lekker opwarmen na een regenachtige fietstocht? Het maakt niet uit, want met deze insulated designfles blijven al je dranken warm of koud.

En ook deze nieuwe insulated fles is deel van Dopper’s missie om single-use plastic te verminderen, en iedereen toegang te geven tot veilig en schoon drinkwater. Door het kopen van elke Dopper draag je hier aan bij.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?