You are here: Home » Accessoires » De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated

De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated

geschreven door Constance

Dopper heeft er nieuwe bij, de Dopper Insulated. En je kan deze fles op 2 manieren gebruiken, nl. voor koude dranken en deze blijven wel 24 uur koud of voor een warme drank want je thee en koffie blijven 9 uur heet. En hij is er in 2 maten.

Dus zoek je verkoeling na een stevige work-out? Of wil je juist lekker opwarmen na een regenachtige fietstocht? Het maakt niet uit, want met deze insulated designfles blijven al je dranken warm of koud.

En ook deze nieuwe insulated fles is deel van Dopper’s missie om single-use plastic te verminderen, en iedereen toegang te geven tot veilig en schoon drinkwater. Door het kopen van elke Dopper draag je hier aan bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com