You are here: Home » Beauty » essence trend edition ‘dancing on the milky way’

essence trend edition ‘dancing on the milky way’

geschreven door Constance

Welkom in ons sterrenstelsel! Met de nieuwe trend edition „dancing on the milky way“ reist essence van half november t/m eind december richting de ruimte en de sterren. Holo- en glittereffecten sprankelen als de Melkweg in de sterrenhemel terwijl violetkleurige- en diepblauwe effecten de mystieke diepte van de nacht op gezicht en nagels toveren.

De 6 glanzende poederoogschaduws kunnen perfect gemixed en gematched worden en zijn super makkelijk aan te brengen dankzij de zachte textuur. Met de spannende kleurkeuze is alles mogelijk of je nu een subtiele look voor overdag wilt of een expressieve make-up voor ‘s avonds.

De face jewels voor op het gezicht laten elke make-up look sprankelen. Haal de stickers van het folie en breng ze aan op een schone, droge huid.

Het silicone glittersponsje is ideaal voor het blenden van alle make-up producten. De brede kant is perfect voor het aanbrengen op het voorhoofd en de wangen, terwijl de puntige tip geschikt is voor smallere delen van het gezicht, zoals het gebied rond de ogen.

Party nagels? Geen probleem met de 12 zelfklevende kunstnagels in trendy holo-roze. Breng
ze simpel aan op je natuurlijke nagels en druk zachtjes aan.

De holo glitter topper drops met iriserende glittertjes creëren een intense glans. Ze kunnen op
het gezicht of lichaam worden aangebracht.

Of je de pomade nu aanbrengt op je wangen, ogen of lippen, hiermee kan je heel gericht holografische accenten creëren. Breng het aan met je vinger en blend dan met deppende bewegingen.

De cosmic glitter nail polish is een glitter-explosie voor je nagels! De glitter nagellak met hoge dekking is
makkelijk aan te brengen en laat je nagels stralen als de sterren aan de hemel!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com