You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Tour de France wordt Tour de HEMA

Tour de France wordt Tour de HEMA

geschreven door Constance

HEMA is de sponsor (sinds 2020) van Team Jumbo-Visma en daarom staat HEMA de komende 3 weken in teken van de Tour de France én  de zomer.

Team Jumbo-Visma staat 1 juli aan de start in de 109e editie van de Tour de France. Hét wielerevenement van het jaar is voor HEMA dan ook een logische manier om de start van de zomer te vieren. Er is een speciale HEMA Tour-collectie ontwikkeld met fietsaccessoires en -kleding, voorzien van een vrolijke Franse print. En enthousiaste fietsfans kunnen bovendien meedoen aan de winactie zo kans maken op de unieke tompouce-fiets.HEMA brengt samen met het bekende Nederlandse fietskledingmerk AGU een limited edition wielrenshirt uit. Een uniek shirt met een vrolijk gekleurd dessin.

Allerlei zomerse details komen hierin terug die betrekking hebben op typische HEMA-producten, het vieren van de zomer en de Tour de France. Behalve het wielrenshirt zijn er nog meer leuke producten zoals een romper, sokken en een zadelhoes.

Win een tompouce-fiets
De unieke HEMA tompouce-fiets heeft de kenmerkende kleuren van de tompouce; roomgeel en glazuurroze. Om de fiets nog meer HEMA te maken is deze voorzien van een echte stroopwafel-fietsbel en nog meer HEMA gadgets. Ook Team Jumbo-Visma is gek op onze tompouce-fiets. De fiets ging met het team mee op trainingskamp in de Sierra Nevada, Spanje. Na het echte werk konden de renners lekker ‘uitfietsen’ op deze ludieke tompouce fiets.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com