You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » byAr is de slimme luxe fiets

byAr is de slimme luxe fiets

geschreven door Constance

De byAr is geen normale dagelijkse fiets, maar is speciaal gemaakt voor iedereen die efficiënt, comfortabel en stijlvol de stad door moet. De byAr ontwerpers hebben een fiets van de hoogste kwaliteit ontwikkeld met een uniek ontwerp en hightech-kenmerken.

De byAr heeft veel unieke aspecten, maar de meest opvallende eigenschap is het ontwerp. Het minimalistische frame heeft een unieke vorm, met zowel voor als achterlichten ingebouwd in het frame. De klassieke ketting is vervangen door een hightech cardanas voor maximaal comfort en geen vereiste onderhoudsbeurten. De byAr heeft overigens ook geen kettingkast waardoor de schone en moderne uitstraling gewaarborgd blijft.

De byAr is slim, uitgerust met de nieuwste technologie. De e-bike-versie van de byAr heeft een slimme elektronische motor, die extra kracht geeft om snel en comfortabel rond te komen. De motor maakt gebruik van het KERS-systeem, dat afkomstig is van Formule 1-auto’s. Bij het remmen laadt het systeem de accu’s van de byAr op, om het bereik van minimaal 40 kilometer te maximaliseren tot liefst 160 kilometer op één volle accu. Als bezitter van de byAr hoef je je nooit meer zorgen te maken over een lege accu, omdat iedereen de status van de batterij op elk moment kan controleren met een smartphone-app. Daarnaast past de leermotor zich aan aan het fietsgedrag van de fietser, om een comfortabele rit te garanderen.

De byAr is uitgerust met de beste sloten en kan worden uitgerust met een smart lock voor gebruik door meerdere personen of voor zakelijke doeleinden. Via een app kan de byAr via smartphones en tablets worden gedeeld door werknemers, waardoor de fiets zeer geschikt is voor bedrijven gevestigd in de stad. In geval van diefstal kan de slimme motor van de byAr op afstand worden uitgeschakeld of zelfs tegenwerken, waardoor de fiets onbruikbaar wordt.

Fietsendiefstal is met de byAr dus verleden tijd, en datzelfde geldt voor lekke banden. De Schwalbe-banden van de byAr zijn namelijk voorzien van kevlar en de binnenbanden hebben een extra laag teflon voor maximale bescherming.

De byAr is handgemaakt en is samengesteld uit 95% eigen materialen (zelf ontwikkeld). Dit vakmanschap zorgt voor een vorstelijk gevoel, zowel qua uiterlijk als qua comfort. De byAr is volledig aanpasbaar, in kleur van het frame, stuurtype, zadel en meer. Je kunt er zelfs je naam op graveren.

De byAr is nu beschikbaar voor pre-order, de eerste byAr’s worden in de tweede helft van april van dit jaar verzonden.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com