You are here: Home » Accessoires » essence introduceert speciale Koningsdag trend edition

essence introduceert speciale Koningsdag trend edition

geschreven door Constance

Op zaterdag 27 april kleuren Amersfoort én de rest van Nederland oranje en roodwit- blauw om de verjaardag van Koning Willem-Alexander luister bij te zetten. Koningsdag 2019 wordt weer één groot feest! Uiteraard mogen bijpassende body tattoos, nagellakken, nagelstickers en haaraccessoires in de oer-Hollandse kleuren die dag niet ontbreken. En essence viert Koningsdag met de speciale trend edition “get loud Holland” Koningsdag met ons mee, zodat niets een geweldige party meer in de weg staat!

Met de praktische fanstick tover je gemakkelijk dé perfecte Nederlandse vlag op je wangen, in slechts één beweging. Het voelt niet plakkerig aan en blijft uren zitten. Perfect dus ook voor een lange Koningsnacht. De stick is gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.

Onze driekleuk kan overal aan je outfit worden bevestigd met een clipje. Zo maak je in no-time een partyoutfit van je gewone kleding!

Met de tijdelijke body tattoos wens je onze Koning de mooiste dag toe! Kies simpelweg een plaatje, knip deze uit, bevochtig het en plaats het waar je maar wilt op je lichaam. De body tattoos bestaan uit twee velletjes, de tatoeages kunnen heel easy met water en zeep worden verwijderd.

Em wil je je nagels versieren met de Nederlandse vlag? Het is supereenvoudig met de 3 nagellakken van de
‘get loud Holland’ collectie. Met de prachtige glans en hoge dekking ben jij helemaal party proof!

Tover je nagels om tot ware Koningsdag-blikvangers met de originele nagelstickers met dessins in rood-wit-blauw. De stickers  zijn zelfklevend en maken elke manicure uniek.

Beetje flower power op Koningsdag! Met de oranje elastische haarband is je haar klaar om alle feestelijkheden te doorstaan.

Geef je outfit een coole Koningsboost met drie unieke kledingpatches. De langhoudende en wasbare patches kunnen eenvoudigweg op de kleding worden gestreken.

En de 3 armbandjes in de Hollandse kleuren brengen geluk! Je kunt ze op maat maken, voor een Koningsdag om nooit te vergeten.

En tenslotte ‘Party till you drop’ en met de confetti mix in rood-wit-blauw wordt het een superfeest.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com