You are here: Home » Beauty » Sterk & gezond haar deze zomer, Remington helpt

Sterk & gezond haar deze zomer, Remington helpt

geschreven door Constance

Nu de zon zich weer meer laat zien, is het belangrijk om te weten wat je kunt doen om je haar gezond te houden. De zon, chloor en zout water zorgen ervoor dat de natuurlijk aanwezige keratine in je haar afneemt, je haar wordt zwakker en beschadigd sneller. Je haar kan na het dagelijkse gebruik van je standaard stylingtools erg uitdrogen, beschadigen
en in het ergste geval leiden tot gespleten haarpunten.

Maw. je haar beschermen in de zomer is geen overbodige luxe. Je haar kan uitdrogen, afbreken, pluizig worden of beschadigen. Omdat niemand zit te wachten op een bos haar dat aanvoelt als stro, geeft Reminton een aantal tips om je haar sterk en gezond te houden, de gehele zomer lang.
• Draag af en toe een hoed om je haar te beschermen tegen de zon.
• Draag je haar in een knot, zo wordt je haar minder blootgesteld aan de zon.
• Spoel je haren goed uit met kraanwater na het zwemmen.
• Gebruik haarproducten die extra beschermen tegen de zon met SPF.
• Gebruik oliën, deze voeden je haar intensief.

Maar natuurlijk wil je ook je haar stylen en daarom is het van belang dat je stylingtools gebruikt die essentiële oliën bevatten die je haar niet onnodig uitdrogen en extra beschermen.

Hiervoor heeft Remington dé oplossing, met Keratin Protect collectie en deze is verrijkt met keratine en amandelolie voor sterker & gezonder haar. Keratine is essentieel voor sterk haar en amandelolie herstelt en geeft je haar extra glans. Doordat Keratin Protect extra bescherming biedt kun je zonder schuldgevoel elke dag gebruik maken van deze
tools.

De Intelligent stijltang geeft 3x meer bescherming dankzij een hittebeschermende sensor die 8x per seconden de temperatuur bijstelt, zodat je haar niet onnodig beschadiging oploopt.
In de zomerperiode zal een föhn nog vaker van pas komen. Na het wassen van je haar, wil je een pluisvrij en glanzend resultaat bereiken. De verzorgende ring van de Keratin Protect föhn is verrijkt met keratine en amandelolie om je haar sterk en gezond te houden, en de 90% meer ionen die vrij komen zorgen ervoor dat je kunt genieten van een pluisvrij en glanzend resultaat.
Voor welke look je ook wilt gaan deze zomer, je creëert het veilig met de stylingtools van Keratin Protect!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com