You are here: Home » De nationale kaasfondue-dag komt eraan

De nationale kaasfondue-dag komt eraan

geschreven door Constance

Op as. donderdag 11 april is het de nationale kaasfondue dag en dat moet je vieren in stijl en wel met de Princess Fondue Pure Black. Het smaakvolle kaasfonduetoestel heeft een bamboe behuizing waardoor de fondue pot koel blijft en is tegelijkertijd een lust voor het oog wordt. Duurzaamheid, veiligheid en genot staan centraal bij dit heerlijke apparaat.

De Fondue Pure Black is de nieuwste toevoeging van de bamboe serie van het merk. Met dit luxe fonduestel kun je met een grote groep gezellig fonduen op elk moment van de dag. Op de 11e hoef je natuurlijk niet alleen te fonduen met kaas. Het kan namelijk ook met bouillon, olie en chocolade. De slimme, afneembare thermostaat wordt bijgeleverd zodat je de fonduepan snel op de juiste temperatuur kunt instellen voor elk gewenst fondue-type.

Bij aankoop van dit onmisbare keukenhulpje ontvang je 8 verschillende, kleurrijke fonduevorkjes. Door dit handige systeem kun je makkelijk jouw vorkje terugvinden. Daarnaast zijn de fonduepan en zijn bamboe behuizing makkelijk in onderhoud. Dankzij de bamboe behuizing blijft de pot koel en kun je veilig genieten van de heerlijkste hapjes!

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com