You are here: Home » Gadget nieuws » Test; zonder pijn hoge hakken dragen

Test; zonder pijn hoge hakken dragen

geschreven door Constance

Ik ben dol op mooie pumps met hoge hakken (mijn kast staat dan ook vol) maar ik kan niet langer dan een klein half uurtje op hakken lopen, want dan moeten ze uit!!!! (Soms red ik wel langer dan half uur, maar dat komt dan meer omdat ik een heel duur merk pumps aan mijn voeten heb zitten, en de pasvorm dus veel beter is.) Maar je kan nu eenmaal niet altijd hoge hakken van honderden euro’s aanschaffen.

Dus heb ik al heel veel inlegzooltjes en andere ‘lapmiddelen’ geprobeerd en ook nu weer; ik ga een paar Vivian Lou inlegzooltjes testen en bij Vivian Lou ‘claimt’ men dat je echt geen pijn in je voeten meer krijgt als je dan op killer heels loopt.

Er zijn 2 modellen voor hoge hakken te koop, de Insolia Classic en de Insolia Couture en voor slippers en ballerina’s zijn er ook de Insolia Cradle.

Ik heb de Insolia Classic en de inlegzooltjes zijn ontwikkeld door een podoloog, een raketwetenschapper én een liefhebster van hoge hakken. Hoe werken de Vivian Lou inlegzooltjes precies? Deze roteren je hielbot omhoog en naar achteren en zorgen dat het gewicht dat normaal gesproken op de bal van je voet rust evenredig over je voorvoet en hiel verdeeld wordt, terwijl ze voorkomen dat je voet in uw schoen naar voren glijdt.

De zooltjes zijn onzichtbaar in elke schoen, zelfs in peeptoe en sandalen. Ze houden geen nare geurtjes vast en je schijnt minder last te krijgen van pijn in je heupen, rug en knieën. En uit onderzoek blijkt dat als de Vivian Lou inlegzooltjes in je schoenen met hoge hakken legt, je houding verbetert, je stahoogte toeneemt en de pijn in je rug, heupen en knieën aanzienlijk wordt verminderd.

Dat klonk bij mij al muziek in mijn oren dus ik heb nu een paar zooltjes besteld. Ik had wel de hoop dat dat ik ze gemakkelijk kon verplaatsen van het ene paar naar het andere paar, maar helaas je plakt ze vast aan de zool van je pumps en daarna laat je ze zitten. (En als je veel paar pumps hebt wordt dat best wel een duur grapje.) Ik ga nu eens kijken in welk paar ik ze ga plakken en binnenkort volgt mijn review.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com