You are here: Home » Fiets & fietsaccessoires » Bag to the office or to school met New Looxs

Bag to the office or to school met New Looxs

geschreven door Constance

De vakanties zijn voorbij, de scholen gaan weer beginnen en jij mag ook weer (terug) naar kantoor. En of je nu elke dag op pad gaat of ook nog regelmatig thuis werkt, een goede fietstas is essentieel.

Daarvoor heeft New Looxs 3 nieuwe fietstassen ontwikkeld zodat je elke dag goed georganiseerd voor de dag komt. Elk model heeft een laptopvak, opbergvakken en is niet alleen als fietstas te gebruiken, maar ook als schouder- of draagtas.

New Looxs Cali, is een lederen fietstas met laptopvak (15 inch), een losse hoes voor een tablet en  heeft ook meerdere kleine insteekvakken. De verstelbare haken waarmee de tas aan de bagagedrager bevestigd wordt, zijn te verbergen achter een ritsvak. In combinatie met de afneembare en verstelbare schouderband transformeert deze fietstas eenvoudig tot stijlvolle en praktische kantoortas. De Cali past vrijwel op iedere fiets: zowel stadsfietsen als elektrische fietsen. Verkrijgbaar in de kleuren cognac en zwart.

New Looxs Tendo Nomi  is een trendy, veelzijdige fietstas, gemaakt van waterafstotned polyester en heeft ook een speciale regenhoes, met reflectoren. Verder heeft de tas verschillende opbergvakken en een laptopvak (15 inch). De haken zijn op te bergen in een speciaal ritsvak. En Tendo Nomi is er in rood, zwart en groen.

New Looxs Varo Messenger is een stoere, sportieve fietstas die ook nog 100% waterproof is.  Dankzij het 420D polyester en de slimme naden is de tas volledig waterproof, een fijn idee wanneer de laptop in het speciaal gepolsterde insteekvak meegaat. De schouderband is verstelbaar en afneembaar, zodat deze niet tussen de spaken kan komen. De bevestigingshaken zijn instelbaar qua diameter en hierdoor passend te maken voor iedere bagagedrager. Na gebruik berg je ze op in het speciale ritsvakje. De Varo Messenger is verkrijgbaar in grijs en zwart.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com