You are here: Home » Accessoires » Update Switchbot Curtain

Update Switchbot Curtain

geschreven door Constance
Switchbot

Ik heb jullie, een paar maanden geleden, mijn ervaringen gemeld over de Switchbot Curtain. Het systeem en het koppelen van de Curtain onderdelen werkte perfect, alleen was de uitvoering niet zoals het hoorde te zijn. Het gehele artikel kunnen jullie hier nalezen.

Na een aantal keren mailcontact gehad te hebben, én het opsturen van diverse demovideo’s, kwam Switchbot tot de conclusie dat het systeem niet werkte bij mijn gordijnen. Ik heb in het appartement waar ik dat moment was, nl. warmtewerende gordijnen en die waren simpelweg te zwaar om de Curtain bots goed te laten functioneren. Dus heb ik alles weer verwijderd en besloten om de hele Switchbot set, op 1 item na, mee te nemen en dit in mijn nieuwe appartement te gaan installeren.

Het apparaat dat ik achter heb gelaten is de Switch Hub Mini en hiermee maak je elke apparaat in huis ‘slim’. Wij hebben hem dan ook op onze koel/vriescombinatie aangesloten, want deze kunnen we niet gemakkelijk uitschakelen als we afwezig zijn. We moeten dan het hele apparaat verplaatsen om de stekker eruit te halen en met de Switch Hub Mini kan ie, met de app, gemakkelijk in- en uitgeschakeld worden.

Inmiddels hangen beide Switchbot Curtain aan de rails, en ga ik morgen de rest aansluiten, dus nog even geduld maar er komt een nieuwe review aan.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com