You are here: Home » Men's gadgets » LIPAULT X Jean Paul Gaultier

LIPAULT X Jean Paul Gaultier

geschreven door Constance

LIPAULT heeft haar exclusieve LIPAULT x Jean Paul Gaultier collectie gelanceerd en hiermee LIPAULT een nieuwe betekenis aan stijl, kleur en innovatie aan de klassieke wereld van bagage en lederwaren. Dit doen zij met bijzondere materialen met een oneindig palet aan kleuren en een gedurfd en Paris-Chic design. De collectie bestaat uit hand- en weekendtassen en na het partnerschap in 2017 met Inès de la Fressange is het nu de beurt aan Jean Paul Gaultier.

Ampli, is de travel collectie, gemaakt van zijdeachtig nylon en zacht leer en deze bestaat uit Lipault’s favoriete travel must haves; een weekendtas, een shopper, koffers en een toilettas. De buitenkant is grafisch en de binnenkant roze. De Ampli collectie is afgewerkt met sluiting van het o zo bekend Gaultier bustier.

In de leren collectie zit het Flagship design; de Compil bag. De unisex serie bestaat verder uit oa. een shopping bag, een rugzak en een heuptas. En voor het design heeft het bekende krijtstreep herenkostuum model gestaan. De collectie is online te koop en bij Hudson’s Bay in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag en Haarlem.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com