You are here: Home » Men's gadgets » Vier het EK met BEERWULF

Vier het EK met BEERWULF

geschreven door Constance

Eindelijk is het zover, maar het EK voetbal  gaat dan toch echt beginnen, as. vrijdag. En iedereen heeft zijn of haar eigen  ‘Match Day’ ritueel: je staat zenuwachtig op, de app groep is gemaakt, alle vrienden zijn opgetrommeld, je oranje t-shirt of jurkje is gewassen en gestreken, de hapjes zijn in huis, de nieuwe TV is aangeschaft en het bier staat koud.

Hoogstwaarschijnlijk ga je dit jaar het EK thuis op de bank kijken maar mis je dan wel de saamhorigheid van je favoriete stamkroeg.  Dat is niet nodig, want online bierwinkel Beerwulf.com heeft alles in huis om de complete EK-beleving thuis te creëren. Van thuistaps, tot bierpakketten en glazen. Beerwulf.com levert binnen 24 uur, veilig en snel aan je deur.

Met de thuistaps BLADE of de meer compactere The SUB schenk je namelijk een heerlijk koud biertje vers van de tap. Speciaal voor het EK bestel je jouw thuistap inclusief ‘Support Your National’ SUB vaten of het Heineken EURO bierpakket gewoon online. En dit zijn natuurlijk ook ideale Vaderdagcadeaus!

Bestel je bij Beerwulf.com boven de €50 dan ontvang je een Golden Ticket waarmee je fantastische EK-prijzen kunt winnen. De hoofdprijs: een volledige EK thuiservaring inclusief big screen TV en uiteraard de ingrediënten voor het serveren van het perfecte glas bier.

Thuistap BLADE is een professionele compacte tap gemaakt voor het serveren van hoogwaardig bier. Perfect voor horeca of een bedrijfsborrel. Maar ook ideaal voor thuis. Dankzij de gekoelde koepel heb je geen koelruimte nodig voor de vaten. Het compressiesysteem en de koolzuurhoudende vaten vereisen geen CO2 of extra hulpmiddelen. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en je kunt aan de slag.

Met de thuistap The SUB classic tap je het perfecte glas bier. Kies jouw favoriete bieren uit het aanbod van SUB vaten. Plaats ze gemakkelijk in het apparaat waar de vaten worden gekoeld tot 2 graden en geniet van heerlijk zelf getapt bier in het comfort van je eigen huis.

The SUB compact is het meest compacte model uit de The SUB reeks van thuistaps. De SUB compact laat je genieten van het perfecte glas bier. Dankzij het compacte model is The SUB overal handig te gebruiken. Het apparaat koelt het bier tot 2 graden en het bier blijft tot 15 dagen vers en onder druk. Voor The SUB compact zijn ruim dertig verschillende soorten bier te bestellen

Vier de internationale sportzomer en juich voor jouw favoriete land met de Support Your Nation bundel. De bundel bevat 8 verschillende SUB vaten uit 7 Europese landen: Affligem Blond (BE), Cruzcampo Gran Reserva (SP), Birra Moretti Baffo D’ora (IT), Pelforth Blonde (FR), Newcastle Brown Ale (UK), Zipfer (AT), Heineken (NL), Amstel (NL).

Of je nu voor Nederland of voor een ander Europees land bent tijdens het EK, jouw favoriete elftal toejuichen doe je natuurlijk met het officiële UEFA Euro 2020TM bier. In dit Beerwulf pakket zitten 12 Heineken flesjes in een speciale EK-uitvoering, met op het etiket vlaggen van de deelnemende landen, inclusief 4 Heineken EURO glazen.Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com