You are here: Home » Accessoires » Vaderdag cadeautips

Vaderdag cadeautips

geschreven door Constance

Vaderdag is in aantocht en dit kan je vieren met leuke & handige gepersonaliseerde cadeaus van Vistaprint. En als je ze op tijd bestelt, heb je ze voor de 3e zondag in juni, in huis.

Gepersonaliseerde cadeaus worden speciaal gemaakt en hierdoor geef je een cadeau wat een emotionele waarde krijgt. Of het nu een gepersonaliseerde mok is voor de koffie liefhebbende vader (perfect tijdens het thuiswerken), een fotoboek gevuld met dierbare familieherinneringen, of een muismat die een glimlach op zijn gezicht tovert terwijl hij thuis werkt. Hij denkt gelijk terug aan het moment waarop de foto is gemaakt.

De mok kan nu prima gebruikt worden tijdens het thuiswerken, en als het weer tijd wordt om naar kantoor te gaan, gaat ie gewoon mee. Of je bestelt er gelijk 2; een voor thuis en een voor op kantoor.

Heeft je Vader/Man/Vriend of Minnaar dit jaar ook een jubileum verjaardag te vieren (hij wordt 40, 50 of 60 jaar) maak dan een fotoboek, waarbij je begint met de babyfoto’s en je eindigt met de foto’s van nu. Uiteraard moet je ook de vakantiekiekjes niet vergeten, waarbij je ook de mooiste kan laten afdrukken op canvas.

Een t-shirt of polo met een persoonlijke boodschap of tekening (van jezelf of je kinderen of huisdieren) is ook een bijzonder cadeau. Net als een muismat, met een mooie foto van het hele gezin!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com