You are here: Home » Sport gadgets » Dé sport voor deze zomer; eFoilen

Dé sport voor deze zomer; eFoilen

geschreven door Constance

Dit wordt dé sport voor deze zomer; eFoilen.

Efoilen is de nieuwste trend in de watersportwereld en het maakt surfen toegankelijk voor iedereen, want door de toevoeging van het electromotortje aan de hydrofoil (waterdraagvleugel) heb je geen wind of golven meer nodig om over het water te vliegen. Het is ook nog eens super gemakkelijk te leren dus succes en een heleboel lol gegarandeerd.

Flying Fish haalde het eFoilen naar Nederland en verkochten in hun eerste jaar al meer dan 100 boards. Naast hun eFoil school aan De Nieuwe Meer in Amsterdam, openden ze nog 6 scholen op Texel en in Friesland, Groningen, Rotterdam, Loosdrecht en Amsterdam centrum. En hier kan je het efoilen een keer te proberen.

Flying Fish geeft privé- en groepslessen en de ervaren instructeurs zorgen ervoor dat iedereen binnen een half uur over het water vliegt. eFoilen leent zich daarom perfect voor een actieve en ontspannen middag op het water met je vrienden of collega’s. Lekker het water op, iets nieuw leren en genieten van de zon en de buitenlucht.

En de workshop is uiteraard een origineel Vaderdagcadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com