You are here: Home » Accessoires » Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3

Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3

geschreven door Constance

Het is inmiddels alweer ruim 5 jaar geleden dat ik een Fitbit bewegingsarmband heb getest en daarna zijn er vele nieuwe modellen geïntroduceerd. En vanaf vandaag kan je voor intekenen voor de Fitbit Charge 3.

Je kan met de Fitbit Charge 3 zwemmen en hij heeft heeft de meest geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties en is de slimste tracker van Fitbit ooit, en de batterijduur gaat tot 7 dagen mee. Fitbit kondigt de Sleep Score-bèta aan voor meer inzicht in slaapgedrag en slaapkwaliteit met de SpO2-sensor voor het opsporen van slaapstoornissen die kunnen duiden op gezondheidsproblemen, zoals slaapapneu

Verder heeft de Charge 3 een touchscreen display, meer dan 15 doelgerichte trainingsmodules, essentiële functies om je op de hoogte te houden van wat je zelf belangrijk vindt. De armband zelf heeft een slanker, modern silhouet en dit verhoogt tevens de duurzaamheid en zorgt voor een comfortabelere pasvorm voor zowel mannen als vrouwen. De nieuwe tracker heeft een helder OLED scherm dat bijna 40% groter en helderder is dan dat van zijn voorganger, en biedt een meer intuïtieve ervaring met gemakkelijke toegang tot de belangrijkste informatie. Fitbit Charge 3 is de eerste wearable met een inductieve knop, wat nieuwe technologie bevat waarvoor patent is aangevraagd. Deze knop zorgt voor een gestroomlijnd, waterbestendig ontwerp en meer ruimte in de tracker om meer sensoren te plaatsen, en ook een grotere batterij.

De Charge 3 kan je aan je activiteiten of voorkeuren aanpassen met een nieuwe supereenvoudige polsbandbevestiging en een groot aantal accessoires. Je hebt keuze uit hoogwaardige materialen zoals verfijnde klassieke en vlekwerende polsbanden met diamantstructuur, ademende silicone sportpolsbanden, modieuze gevlochten polsbanden, en polsbanden van handgemaakt Horween-leer. De Charge 3 Special Edition met NFC heeft een exclusieve, witte silicone sportpolsband met een grafietgrijze aluminium frame of een lavendelkleurige gevlochten polsband met roségouden aluminium frame, plus een zwarte klassieke polsband in een apart doosje.

De Charge 3 is nu online te bestellen, via Fitbit.com en het grafiet-grijze aluminium frame met zwarte polsband of blauwgrijze met roségouden frame bij een selecte groep webwinkels. En binnenkort is de Fitbit Charge 3 Special Edition met Fitbit Pay ook beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com