Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Wellness thuis met de producten van Nordik Sense Wellness thuis met de producten van Nordik Sense
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • BABOR Travel Kits BABOR Travel Kits
  • Maak je eigen bruiswater met SodaStream Maak je eigen bruiswater met SodaStream
  • Win een VR Bril met Spa Bruisend Win een VR Bril met Spa Bruisend
shoppen

Hoe het zomergevoel vast met Spa Touch of Coconut

“Het is weer (bijna) voorbij die mooie zomer……” Maar je kan het zomergevoel het hele jaar door houden met de nieuwe Spa Touch of Coconut. Dit is een heerlijke, tropische variant met een subtiel vleugje kokos, is vanaf eind van deze maand overal verkrijgbaar is, in handige 1/2 liter flesjes voor onderweg en 1 liter voor thuis.

De heerlijk verfrissende, gezonde dorstlesser zorgt ervoor dat je dat ultieme zomergevoel van
zon, zee, strand en tropische temperaturen gewoon het hele jaar door kunt vasthouden. Spa Touch of Coconut combineert het sprankelende mineraalwater van Spa met een subtiel vleugje smaak van friszoete, exotische kokos. Er komt geen suiker, zoetstof of conserveringsmiddelen aan te pas: puur natuur om gedurende je dag lekker te kunnen variëren, én zonder calorieën, dus je kunt er onbeperkt van drinken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?