You are here: Home » Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne

Samsonite RED onthult de FW 2018 ‘Carry On’ campagne

geschreven door Constance

Geïnspireerd door de dubbele invulling van het woord ‘Carry On’: ‘moving forward’ en ‘carrying your bag’, toont de nieuwe campagne de dagelijkse routes van de jonge generatie naar school, het werk, hobby’s of de fitness.  Met een Samsonite RED rugzak staat niets je in de weg om tot je uiteindelijke bestemming te komen en je doelen te bereiken.

GLAEHN, de trendy rugzakcollectie met een opvouwbare top en moderne kleurencombinatie, past perfect bij de urban lifestyle. Door de waterafstotende stof blijven je spullen altijd veilig en droog in deze lichtgewicht rugzak. Binnenin zorgen de multi-pocket opbergmogelijkheden en het laptopvak ervoor dat dit de perfecte rugzak wordt voor dagelijks gebruik of woon-werkverkeer. Voor FW 2018 is GLAEHN beschikbaar in een stijlvolle camouflageprint in herfstkleuren.

BECKETT CSL is de nieuwste rugzakcollectie gemaakt van katoen-jersey, die even zacht aanvoelt als je trui. BECKETT CSL heeft ruime (verborgen) vakken voor het organiseren van kleine spullen op de meest intuïtieve locaties. Spullen die gedurende de dag meerdere malen in en uit je tas gaan zijn dan weer handig op te bergen in het grotere vak vooraan. BECKETT CSL biedt veel ruimte en door de
uitbreidingsoptie van de rugzak 15.6” EXP. is er zelfs een extra capaciteit van 5,5 liter.

De nieuwste FLEP rugzakcollectie is ideaal voor woon-werkverkeer of een dagje in de stad. Het minimalistische en strakke ontwerp is gestroomlijnd, en toch nuttig van aard dankzij het ruime hoofdcompartiment (met laptopvak). De subtiele rode details op de voorflap geven deze rugzak een unieke en herkenbare look.

Dankzij de juiste combinatie van stijl en functionaliteit blijft de ATOR collectie een van de absolute bestsellers in de Samsonite RED-familie. Bekend om zijn opvallende rechtlijnige look met gecoat materiaal en rits aan de voorzijde, zal deze collectie zeker hoge ogen blijven gooien. Voor FW 2018 is ATOR beschikbaar in een mooie gele herfsttint. Na het succesverhaal van de ATOR collectie introduceert Samsonite RED de vrouwelijke tegenhanger ATAR. Zachte materialen die stof combineren met PU en afgewerkt zijn met elegante zilveren details kenmerken deze collectie. ATAR is de perfecte rugzak voor jonge stijlvolle zakenvrouwen die klasse waarderen.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com