You are here: Home » Ladygadgets » Schemerschakelaar voor buiten

Schemerschakelaar voor buiten

geschreven door Constance

Al enige jaren hebben Testman en ik een aantal ‘tuinschemerlampen’ in onze tuin staan. Deze hebben wij een aantal jaren geleden bij Kwantum gekocht (helaas zijn ze niet meer te koop). En natuurlijk zijn deze lampen gekoppeld aan een tijdklok (voor buiten) zodat je niet in het donker zit, tijdens een warme zwoele zomeravond (en die hebben we de afgelopen maanden genoeg gehad) of in de winter, als het vroeg donker wordt, niet in een donkere tuin zit te staren.

Maar het nadeel van een tijdklok is dat je deze eigenlijk of te vroeg inschakelt, of te laat. Want ondanks het feit dat ik ze altijd aanpas, gaan de lampen of te vroeg aan of te laat. En dat tijdklokken niet het eeuwige leven hebben bleek wel, toen er afgelopen week twee kapot gingen. Dus op zoek naar nieuwe.

Testman had de helderheid van geest om te opperen of er niet toevallig ook schemerschakelaars voor buiten te koop zouden zijn. Dus ik heb mijn vriend ‘Google’ aangesproken en daar bleek dat schemerschakelaars voor tuin en balkon niet heel veel verkocht worden maar de online winkel ‘Kerstverlichtingbuiten.com‘ bood uitkomst.

Ik heb er 2 besteld en het werkt heel eenvoudig; er is een stand met AAN, UIT en CONTINUE en verder kan je kiezen om je lampen, zodra het schermer wordt voor 2/4/6/8 uur te laten branden. En omdat je dit kan instellen terwijl de schakelaar in het stopcontact zit is het dus super eenvoudig om dit aan te passen al naar gelang het seizoen.

De schakelaars heb ik vanmorgen geïnstalleerd en ik ben dus reuze benieuwd wanneer mijn lampen aangaan vanavond, maar ik zit in ieder geval er wel weer ‘verlicht’ bij tijdens de BBQ. En oh ja, je krijgt bij je bestelling altijd een leuke kerstboomversiering cadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com