Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Buitenlamp bij Kwantum

Natuurlijk kan je je tuin of balkon verlichten dmv. snoeren met Kerst led-lampjes. Maar ik geef zelf de voorkeur aan een ‘stoere’ tuinschemerlamp. Een voordeel is zo’n ┬álamp het hele jaar door leuk staat op je balkon, terras of tuin en niet alleen tijdens de Kerstdagen.

buitenlamp Thor

Nu zijn tuinschemerlampen, over het algemeen, niet gemakkelijk te vinden of vrij kostbaar. Maar toevallig kwam ik er een tegen die er heel leuk uitzag (althans dat vind ik) en ook nog eens heel betaalbaar was. Het gaat om buitenlamp Thor bij Kwantum. Thor heeft een gevlochten lampenkap van kunststof en een verzwaarde voet van natuursteen.

Als je Thor ‘live’ wilt bekijken bij de Kwantum vestiging bij jou in de buurt, bel dan even met de klantenservice. Ik heb de gok genomen en Thor gewoon besteld en hij is in het ‘echt’ nog leuker dan op de foto.

lamp in tuin

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?