You are here: Home » Ladygadgets » Last-Minute Kerstcadeaus

Last-Minute Kerstcadeaus

geschreven door Constance

Overmorgen is het alweer 25 december, dus Kerst, maar moet jij nog op pad voor een aantal last-minute Kerstcadeaus? Ik heb een paar leuke tips voor je  op een rijtje gezet en deze kan je allemaal bij 1 winkel aanschaffen, nl. bij Bever Sport.

soeplepel nessie

Voor de kookliefhebber is er de soeplepel Ototo Mamma Nessie. Deze soeplepel ziet eruit als het monster van Loch Ness. Mamma Nessie heeft pootjes waardoor ze echt rechtop kan in een pan met soep.

suck uk bottle light

Wil je lege wijnflessen een 2e leven geven? Geef dan de Suck UK Bottle Light cadeau. Dit is een (usboplaadbaar) LED lampje dat op elke flessenhals past en hierdoor wordt een lege fles een leuke lamp; binnen en/of buiten. De Suck UK bottlelight heeft een doordacht design met een handige aan-/uitknop.

fox tandenborstel houder

Ben je rondslingerende tandenborstels in de badkamer zat? Plak dan Fox tandenborstelhouder op de spiegel of tegel (dmv. de zuignap) en hang je borstel op.

owl knijpkat

De ouderwetse knijpkat is terug maar wel in een modern jasje. In Owl, de led zaklamp van Kikkerland, zit een opwind mechanisme en met een paar keer knijpen begint de uil al vrolijk te schijnen.

iBed

En speciaal voor iedereen die ’s avonds, voor het slapen gaan, nog op zijn of haar tablet wil lezen, kijken of werken is er de iBed. De houder heeft een kussen aan de onderkant, waardoor hij comfortabel op je schoot ligt. De bovenkant heeft een stabiel en anti-slip oppervlak, zodat de dingen die je er oplegt niet gaan schuiven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com